AcasăNewsMircea Basescu vrea un milion de euro de la Bercea Mondial

Mircea Basescu vrea un milion de euro de la Bercea Mondial

Mircea Basescu, fratele lui Traian Basescu, presedintele Romaniei, a anuntat ca solicita daune de un milion de euro din partea interlopului Bercea Mondial.

Mircea Basescu a stat aproape o jumatate de an dupa gratii, fiind acuzat de comiterea mai multor infractiuni intr-un dosar in care interlopul Bercea Mondial i-ar fi dat sute de mii de euro pentru a-l ajuta sa scape de dosarele pe care le avea.

Eliberat de curand, dupa ce magistratii au decis ca Mircea Basescu poate fi cercetat in stare de arest la domiciliu, fratele lui Traian Basescu s-a prezentat, vineri dimineata, din nou, in fata instantei.

Mircea Basescu a fost pus, din nou, fata in fata cu familia lui Bercea Mondial si a anuntat ca vrea sa se constituie parte civila in dosar. Concret, fratele lui Traian Basescu a anuntat ca vrea daune de un milion de euro de la interlopul Bercea Mondial pentru ca l-a implicat in acest dosar si a petrecut atatea luni dupa gratii.

In schimb, Bercea Mondial sustine ca Mircea Basescu era doar intermediarul afacerii, iar banii ar fi trebuit sa ajunga la Traian Basescu. In acelasi dosar au fost audiati mai multi membri ai familiei interlopului, iar Izaura, fata lui Bercea Mondial, a oferit un spectacol total.

La un moment dat, Izaura a amenintat ca ii va face rau micutei sale, pe care o tinea in brate, daca judecatorii nu o vor asculta. Iritat, presedintele completului de judecata a cerut oamenilor legii ca Izaura sa fie scoasa din sala.

author avatar
Cristi Ionita
491 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger