AcasăNewsUPDATE. Mircea Basescu si Anca Boagiu audiati la DNA

UPDATE. Mircea Basescu si Anca Boagiu audiati la DNA

Frate, frate, dar ancheta...

UPDATE. 14.45. DNA dezminte citarea lui Mircea Basescu si a Ancai Boagiu

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si fratele sefului statului, Mircea Basescu, nu au fost citati si nici audiati la Directia Nationala Anticoruptie, in nici o calitate, a spus, miercuri, purtatorul de cuvant al DNA, Livia Saplacan. Ea a spus că informaţia furnizata de Realitatea TV, potrivit căreia ministrul Anca Boagiu şi Mircea Băsescu ar fi fost citaţi la DNA în calitate de martori pentru a da declaraţii în dosarul privind importurile nelegale din Portul Constanţa nu este adevărată.

……………………………………………………………………

Mircea Basescu si Anca Boagiu, ministrul Transporturilor vor fi audiati la DNA in calitate de martori in „Dosarul Agigea”. Fratele presedintelui este unul dintre numele grele care apar in legatura cu dosarul de contrabanda din Portul Constanta, in care sunt implicati mai multi membri marcanti PDL, inclusiv fostul secretar general din Ministerul de Interne, Laurentiu Mironescu, acum arestat, sau senatorul Mircea Banias.

Frate, frate, dar ancheta...

Mircea Basescu este implicat intr-o fundatie al carei nume apare in „Dosarul Agigea„, informeaza Realitatea.net. De asemenea, numele ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, apare in mai multe stenograme ale unor convorbiri telefonice interceptate si care figureaza la dosar. Si fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, al carui nume apare de asemenea in stenograme, ar putea fi chemat la DNA pentru audieri.

Senatorul PDL Mircea Banias, cercetat in stare de libertate, declara ca nu stie ce legatura ar putea avea Mircea Basesu sau Anca Boagiu cu ancheta DNA privind contrabanda din Portul Constanta. „Eu nu am auzit această informatie. Este prima data cand aflu. Personal, nu imi dau seama ce legatura ar putea sa aiba doamna Boagiu sau domnul Mircea Basescu cu ancheta pe care o desfasoară DNA-ul. Am mai spus de mai multe ori nu stiu ce caut eu in aceasta ancheta, dar e alta chestiune. Nu stiu ce legatura are fundatia cu activitatea desfasurată in vama. Oricum, aceasta fundatie nu a mai functionat de cativa ani de zile. Nu am nici cea mai mica idee de ce se fac perchezitii. Această fundatie nu a fost implicata in niciun fel de tranzactii, de acte comerciale”, a spus Banias, la Realitatea TV.

author avatar
eNational
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger