AcasăNewsMircea Basescu, la Curtea de Apel Constanta: "Imi doresc sa se faca...

Mircea Basescu, la Curtea de Apel Constanta: „Imi doresc sa se faca dreptate, sa fiu liber si sa-mi vad de treburile mele”

Mircea Basescu, fratele fostului presedinte Traian Basescu, a fost audiat, marti, la Curtea de Apel Constanta.

Mircea Basescu a fost audiat, dupa ce procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au contestat decizia Tribunalului Constanta de a-l lasa pe fratele lui Traian Basescu in control judiciar.

Procurorii DNA se tem ca, aflat sub control judiciar, Mircea Basescu ii poate influenta pe cei implicati in dosarul in care fratele fostului presedinte al Romaniei este acuzat de trafic de influenta.

Mircea Basescu este acuzat, alaturi de Marian Capatana, ca ar fi solicitat si primit bani de la familia interlopului Bercea Mondial pentru a interveni pe langa factori de decizie si a-l ajuta pe Bercea sa scape de problemele cu legea pe care le are.

Mircea Basescu s-a declarat si marti nevinovat, precizand ca „imi doresc sa se faca dreptate, sa fiu liber si sa-mi vad de treburile mele”. De asemenea, Mircea Basescu a afirmat ca se asteapta la orice decizie din partea magistratilor si ca nu va contesta eventuala decizie decat „pe caile legale, normale”.

author avatar
Cristi Ionita
85 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger