AcasăNewsMircea Basescu cere din nou eliberarea sub control judiciar: Vrea sa-si construiasca...

Mircea Basescu cere din nou eliberarea sub control judiciar: Vrea sa-si construiasca apararea, de acasa

Mircea Basescu cere din nou eliberarea din arest sub control judiciar sau cercetare in arest la domiciliu. Dupa ce la, sfarsitul saptamanii trecute, magistratii Tribunalului Constanta i-au respins cererea de a inlocui masura de arest preventiv cu arestul la domiciliu, avocatul acestuia face luni recurs la Curtea de Apel Constanta.

In cerere, Mircea Basescu argumenteaza ca doreste sa fie lasat in arest la domiciliu pentru a putea studia dosarul si pentru a se putea apara, arata digi24.ro.

Vineri, judecatorii au respins ca nefondata cererea de inlocuire a arestului preventiv cu cercetarea sub arest la domiciliu, atat pe cea formulata de Mircea Basescu, cat si pe cea a lui Marian Capatana – acuzat in acelasi dosar.

Mircea Basescu este acuzat ca, prin intermediul lui Marian Capatana, ar fi primit o spaga de 250.000 de euro pentru a interveni pe langa instante pentru a obtine o sentinta favorabila in procesul lui Bercea Mondial. Procesul se judeca la Constanta, dupa ce Tribunalul Bucuresti si-a declinat competenta.

author avatar
Alina Costache
95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger