AcasăNewsMircea Basescu, la un pas de eliberarea conditionata

Mircea Basescu, la un pas de eliberarea conditionata

O prima unda verde in cazul cererii inaintate de Mircea Basescu, in privinta eliberarii conditionate.

La doar doua zile de cand se aflase faptul ca fratele fostului presedinte s-a adresat instantei cu o cerere de eliberare conditionata, din directia Judecatoriei Medgidia a fost formulat un raspuns.

Desi intr-o prima faza se credea ca solicitarea avea sa fie analizata abia pe 13 octombrie, iata ca termenul a fost decalat, iar cererea a fost analizata joi. Solutia este una in favoarea cererii depuse de avocatul lui Mircea Basescu.

Fratele presedintelui nu se poate bucura, deocamdata, cu totul de succesul avut in instanta. Pentru ca, avand in vedere faptul ca decizia Judecatoriei Medgidia nu e una definitiva, procurorii anticoruptie o pot contesta, la Tribunalul Constanta. In cazul in care acest lucru nu se va intampla ori daca solutia data de instanta superioara va fi una pozitiva, Mircea Basescu va putea parasi Penitenciarul constantean de la Poarta Alba, la aproape patru luni de cand a ajuns acolo, executandu-si pedeapsa de 4 ani dictata de instanta, intr-un dosar in care a fost acuzat de trafic de influenta.

author avatar
Cristina Stefan
108 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger