AcasăNewsMircea Basescu a facut un nou pas spre eliberarea conditionata

Mircea Basescu a facut un nou pas spre eliberarea conditionata

Fratele fostului presedinte isi pune din nou sperante ca ar putea iesi mai repede din inchisoare, dupa ce o prima instanta i-a admis cererea de eliberare conditionata.

Este vorba despre Judecatoria Medgidia care, conform antena3.ro, a dat unda verde solicitarii formulate de catre apararea legala a lui Mircea Basescu. Cum hotararea nu este definitiva, fratele fostului presedinte mai are de asteptat pana sa afle daca va putea parasi detentia.

Va amintim ca Mircea Basescu este privat de libertate, dupa ce in vara anului 2016, a fost condamnat la patru ani de inchisoare, fiind acuzat de trafic de influenta. Dar si ca aceasta nu este prima incercare a fratelui fostului lider de la Cotroceni, Traian Basescu, de a obtine eliberarea conditionata.

114 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mafia statala din justitie nu a avut incotro si l-a condamnat pe unul din clanul basestilor,cu o pedeapsa minora dupa faptele sale.Daca in locul acestui mafiot ar fi fost unul care a deranjat mafia statala coloniala,din interior sau mai ales din exterior,ar fi primit o pedeapsa de exemplu pentru popor,adica acolo de la 15 ani in sus.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger