AcasăMircea Badea si Dana Grecu, prezentatori la stirile Antena 3

Mircea Badea si Dana Grecu, prezentatori la stirile Antena 3

Mircea-Badea-Dana-Grecu-prezentatori-stiri-foto-Antena-3Mircea Badea si Dana Grecu, prezentatori la stirile Antena 3

Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta, incepand cu 26 iunie 2011, stirile Antena 3. Televiziunea spera sa revolutioneze piata media din Romania cu Mircea Badea si Dana Grecu la pupitrul stirilor de la ora 20.00.

Mircea-Badea-Dana-Grecu-prezentatori-stiri-foto-Antena-3
Mircea Badea si Dana Grecu, prezentatori la stirile Antena 3

Dana Grecu si Mircea Badea vor putea fi urmariti duminica, 26 iunie, incepand cu orele 20.00, pentru prima data in postura de prezentatori de stiri. Decizia de a-i asocia in aceeasi emisiune si de a propune publicului un jurnal de stiri la ora 20.00 sustine linia de repozitionare a postului de televiziune si urmeaza unui lung sir de discutii la nivel strategic.

Din 2008, Dana Grecu este, in cadrul Antenei 3, motorul unuia dintre cele mai urmarite talkshowuri ale ultimilor ani, „La ordinea zilei”. Mircea Badea realizeaza la Antena 3, emisiunea-pamflet „In gura presei„.

Dana si Mircea sunt doua dintre cele mai pregnante interfete ale Antenei 3, cea mai urmarita televiziune de stiri. De la cei doi poli opusi ai formatelor pe care le realizeaza separat s-au apreciat dintotdeauna si astfel am indraznit sa spargem tiparele imbinand la pupitrul stirilor de opt seara spiritul direct si liber al Danei cu rebeliunea lui Mircea. Sunt convins ca profesionalismul, combinat cu nonconformismul, va impune principalul jurnal al Antenei 3 si ca, prin acest format interesant, vom revolutiona inca o data piata media din Romania!” a spus Mihai Gadea, CEO Antena 3, citat de protvmagazin.ro.

author avatar
Bogdan Nicolae-Rotman
1.296 afisari

3 COMENTARII

  1. le doresc multa bafta dar,sper cu toata fiita mea ca nu vor disparea de la emisiunile pe care le urmaresc de la prima editie.

  2. Eu sper sa dispara definitiv sugiacul si piticul de gradina al paraciosului securitatii , Felix Motanu’ !

  3. la multi ani ! Va doeresc tot binele din lume eu si familia mea va multumim ca existati multumim mult pentru emisiunile pe care le realizati ,emisiuni care ne ridica moralul si care ne dau speranta ca odata si odata …va fi bine si pentru noi oamenii de rand ,va urmarim cu mare drag si facem tot posibilul sa nu pierdem nici o emisiune a voastra,inca odata multa sanatate voua si familiilor voastre sa ne traiti intr-un multi ani!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger