AcasăNewsMircea Badea, reacție vehementă. Critici dure la adresa lui Zelenski. „Așa ceva...

Mircea Badea, reacție vehementă. Critici dure la adresa lui Zelenski. „Așa ceva eu nu pot să tolerez. Este inadmisibil” – VIDEO

sursa foto: playtech.ro

Afirmațiile controversate pe care le-a făcut, recent, liderul de la Kiev, cum că nu știe sigur dacă Vladimir Putin, președintele rus, mai e în viață, nu au trecut neobservate.

În acest context, realizatorul TV Mircea Badea nu doar că a comentat tranșant pe marginea spuselor președintelui ucrainean, dar a readus în atenție o chestiune îndelung discutată în ultima perioadă, moderatorul emisiunii „În gura presei” punând accent pe „felul în care Zelenski se comportă cu minoritatea românească”.

Citiți și: Zelenski și-a bătut joc, din nou, de România. Adio, educație în limba română în Ucraina?!

„Eu am spus aseară la mine în emisiune că eu, neîntrebat, despre Zelenski nu mai vorbesc. Este o persoană nefrecventabilă Zelenski pentru mine”, a declarat Mircea Badea, joi seară, la Antena3.

Realizatorul TV a explicat și care e motivul pentru care are o astfel de atitudine. „Pentru felul în care se comportă cu minoritățile, pentru felul în care practic interzice limba română, deși minoritatea română de pe teritoriul ăla este minoritatea autohtonă, cum sunt și tătarii.

Adică erau români până când s-au schimbat granițele, n-au plecat de acolo. Nu, ei au rămas unde erau. Doar că s-au schimbat granițele, pentru că a venit tătucul Stalin”, a spus Badea, în direct la Antena 3.

Badea: Nu mă interesează ce declară Zelenski niciodată

Realizatorul TV a continuat șirul criticilor la adresa președintelui ucrainean. „Şi nu e o gafă ce a făcut Zelenski, e clar că e politică programată. O afirm, fără niciun fel de emoție pentru eventuale etichetări ale mele de către tot felul de CTP-eii, USR-eii și tefeliști. Mă doare în cot de ei.

Deci, pentru felul în care Zelenski se comportă cu minoritatea românească, cu limba română și, mai nou, cu preoții din bisericile ortodoxe.

Așa ceva eu nu pot să tolerez. Este inadmisibil. Pot să fac o distincție fără niciun fel de problemă între război și, practic, ura mea față de acțiunea Rusiei și persoana domnului Zelenski.

Nu mă interesează ce declară Zelenski niciodată. Dar dacă m-ați întreba, după părerea mea, e un delir. Presupunând după ce a murit Putin de 100 de ori, după ce a căzut pe scări și a făcut căcuță, după toate tâmpeniile pe care le-am auzit, toate fake news-urile, toate lucrurile astea insalubre, ca informație, pe care le-am auzit, hai să presupunem că Putin e mort.

Este foarte grav, pentru că înseamnă că Rusia n-a fost târâtă în acest război, un personaj dictatorial dement și că există o voință care excede o singură persoană, oricâtă putere ar avea ea. (…)

Eu zic să-i dăm în limbaj contemporan american, să-i dăm skip acestei declarații”, a mai afirmat Mircea Badea, la postul de televiziune menționat.

author avatar
Andrei Coman
1.845 afisari

22 COMENTARII

  1. Hopaaa… cine i-a dat textul spagatistului? Că el, ca hantenar, sigur nu putea coace așa ceva.

    • Jelinski este un circar ce sui,a bătut scula la modul propiu de,un pian într,o sala plina sub privirile ilare a lui Putin, asta înseamnă să votezi cu kuru ,asa c,am ca pe la noi,când uni au considerat ca ONG usr este mare sculă

  2. Dar de ce are importanta ce elucubreaza un papitzoi de-al lui FelixMotanu???..azi pupa maine linge unde tot el a scuipat…exact cum face cu kurul lui Felix…mniam mniam…mancatorie de kakat..chinezul IOKAK TUMANCI BADEA

  3. Haideti comentacilor ,ziceti ca nu are dreptate suta la suta
    Indiferent cat de injurat ar fi acest realizator tv de catre unii ,in aceasta speta a spus purul adevar ,ceea ce gandesc milioane de romani normali la cap,dar din frica de a nu fi etichetati drept rusofili se abtin sa recunoasca

  4. Adevărații invadatori ai României sunt ucrainenii și nu rușii,ei sunt adevărații dușmani ai românilor iar politicienii români în afară de George Simion le dau pe întrecere cu frunțile in burtă ukrotilor naziști

  5. saracul badea trebuie sa faca un balet imposibil intre ce ar vrea sa spuna si politica postului . ca sa spuna un gram pozitiv fata de rusia sau putin , inainte trebuie sa spuna o tona de scuze si laturi la adresa rusiei sau a lui putin . vorba lui , presa a ajuns la un minim istoric .

  6. Forte corect din partea lui. Asa ar trebui sa facem toti. Nici hoholistan nici muscalistan. Sa ne urmarim interesele noastre ale romanilor nu ale altora.

  7. Zelensky isi bate joc de o tara de cretini.Pana mai ieri colegii lui Mircica chema fraierii la colecte si ajutoare pentru Ucraina.Drept multumire prigonesc romanii de acolo si Biserica Ortodoxa.Slava!

  8. In doi-trei ani, la armamentul colectat si vazand nationalismul ukrilor, parca ii vad ca pleaca in expansiune prin Polland, Hungaria, Romania, Cehia.

  9. Mai bine comenta pe larg întoarcerea ambasadorului Hurezeanu la Viena. Important e ca partidul cancelarului să nu sufere. Trebuie să cerem oficial scuze Austriei că în RO s-a vorbit de boicot, de reacții. Doar intelectualii și-au păstrat calmul și au tăcut mâlc.

  10. Dacă toți ăștia de comentați pe aici ați avea doar 1% din curajul lui Mircea Badea, manifestându-l la serviciu și nu în debaraua voastră cu pătura pe cap, cu siguranță că țara asta ar avea altă poziție în lume. În schimb, voi sunteți și proști și băgători în seamă și nulități în raport cu societatea, istoria, chiar și cu apa de la wc. De câte ori, șobolanilor, ați avut alte opinii decât șeful vostru și i le-ați spus în față?

    • Iluminatule, tu al cui ești, faraoane? Tu crezi că toți sunt războinici de canapea ca tine? Pentru neuronul tău, să știi că sunt destui care spun ce gândesc, ba chiar în față, nu de la tastatură ca tine. Pricepi, chiparosule și mintosule?

  11. Mai nou, nazistii de ucraineni au inceput sa retraga cetatenia ucraineana unor preoti ortodocsi care predica in limba romana si sa ii expulzeze din Ucraina, asta inseamna practic un abuz asupra libertatii credintei fratilor nostri romani din Ucraina.

  12. chestia nasola este ca rusii sunt de parte globalistilor ,razboiul este doar un motiv prin care ne spoliaza si apoi ne vor impune toate aberatiile ‘regresiste’

  13. Bravo, bai Mircea Badea, ce ditamai pw-ula in gura i-ai dat la pitikul cabotin si ordinar imputit din Kievul azovist-banderist, care vrea sa refaca lumea in propria lui imagine 🙂 Vezi sa nu te treaca nazistii aia de la Kiev pe acel site cu executarile, nu silite, stii tu de care 🙂 Nu de alta, dar in caz de ceva, e clar ca nici dulapul, si nici maciukanezul maidanez de maciuca nu o sa iti ofere nici un fel de protectie, asa ca stii si tu bine ca esti pe cont propriu, mai ales ca misuna Bukale de tot felul de racketi ukro-na-zi, vezi ca asti au cam prea mult timp liber, sa nu te astepte careva pe acolo, pe la poarta intreprinderii unde lucrezi si tu, atentie maxima, pe bune 🙂 Un ukro-na-zi bun e un ukro-nazi mort, cam asta a vrut sa zica si Mircea Badea, dar nu prea are voie sa il zica in ko-media nazista din Bukale, asa ca a zis ca pitikul porno de la Kiev e in delir non-stop 🙂 Nu te lasa, da-le banane sa manance de cate ori ai ocazia 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger