AcasăNewsMircea Badea il ataca DUR pe Victor Ponta!

Mircea Badea il ataca DUR pe Victor Ponta!

In urma cu cateva luni, premierul Romaniei juca baschet alaturi de Mircea Badea si Victor Ciutacu, in cadrul unui meci cu scop caritabil. Acum, prezentatorul emisiunii “In gura presei” ii aduce acuzatii grave lui Victor Ponta.

Iritat de decizia pe care a luat-o prim-ministrul cu privire la decizia de a-i propune pe Tiberiu Nitu la Parchetul General si pe Laura Codruta Kovesi la conducerea DNA, Mircea Badea a postat un mesaj agresiv: “Iesi afara, Ponta ordinara!”.

Cu ceva ore inainte, legat de acest subiect, prezentatorul emisiunii “In gura presei” a scris si un alt mesaj: “Supeeeerb! Ponta s-a sucit ! Din nou !!! N-am vazut ceva mai tare in aceasta viata ! Demisia in cinci minute a Basaului trece la cateoria juniori. Probabil nu vedeti ce scriu aici pentru ca n-ati apucat sa va stergeti de pe ochi scuipatul lui Ponta. Nu stiu ce va face PNL dar stiu ce vor face penele.”

Sa nu uitam Badea si Ponta erau chiar prieteni, participand impreuna la o actiune caritabila, in care ambii au jucat o partida de baschet.

author avatar
Anca Murgoci
1.015 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger