AcasăNewsMircea Badea despre accidentul lui Huidu: "Nu ma intereseaza nici daca sta...

Mircea Badea despre accidentul lui Huidu: „Nu ma intereseaza nici daca sta zece ani la inchisoare””

Unul dintre “prietenii” lui Serban Huidu, Mircea Badea a comentat in stilul propriu accidentul produs din vina Carcotasului din Brasov, in urma caruia au murit trei persoane.

Prezentatorul emisiunii „In Gura Presei” a explicat vehement ca nu-l intreseaza absolut deloc ceea ce pateste si ce se intampla in viata lui Serban Huidu, cu atat mai putin daca acesta va primi o pedeapsa cu sau fara executare, pentru omorul din culpa de duminica.

„Nu ma intereseaza Huidu, deloc. Nici daca sta zece ani la inchisoare, nici daca sta o luna, nici daca nu sta deloc. Nu am nici un fel de interferenta cu evenimentul de azi”, a declarat Mircea Badea in emisiunea „Punctul de intalnire, de la Antena 3.

Accident Serban Huidu: Toate detaliile despre nenorocirea Carcotasului FOTO/VIDEO

Serban Huidu, urmarit de ghinioane. VEZI ce spun astrele despre accidentele sale!

Oana Zavoranu: „Pentru Huidu este pedeapsa divina!”

Serban Huidu si familia acestuia se aflau intr-un SUV Mercedes, pe DN1, in drum spre Bucuresti, cand la un moment dat, Carcotasul a incercat efectuarea unei depasiri neregulamentare izbindu-se de un o Dacia Logan de pe contrasens, in zona localitatii Timisul de Sus, judetul Brasov. In urma impactului doua persoane au murit pe loc, iar ce-a de-a treia, luni dimineata, la spital.

 

author avatar
Ciprian Purice
2.578 afisari

2 COMENTARII

  1. Mie chiar îmi pare rău d Huidu are parte numai d ghinioane săracu credeţi-l oameni buni şi pe el nu îl mai judecaţi aşa aspru eu una nu cred k a vrut să fak accidentul ăsta soarta e d vină nu el , capu sus Şerbane trecem noi şi peste asta D-zeu să îi ierte pe cei morţi .

  2. @ Alina: Normal ca nu a vrut sa produca accidentul.. el mereu a condus iresponsabil, dar de data asta a omorat 3 oameni. De aia si exista pedeapsa pentru „omor din culpa” mult redus fata de premeditare.. Ai gresit, au murit oameni din cauza ta, trebuie sa suporti consecintele.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger