AcasăNewsMircea Badea, dat in judecata de Radu Moraru pentru amenintari cu moartea!...

Mircea Badea, dat in judecata de Radu Moraru pentru amenintari cu moartea!

Razboiul purtat intre Mircea Badea si Radu Moraru a ajuns la o noua etapa, cea in care se vor deplasa la instanta pentru ca un judecator sa le faca dreptate. „Nasul” spune ca ca-i va face plangere penala realizatorului „In Gura Presei” pentru amenintarea cu moartea de pe blogul propriu.

Un nou scandal a debutat in presa autohtona dupa ce Mircea Badea l-a ironizat, in stilu-i specific pe Radu Moraru vizavi de esecul acestuia in cazul televiziunii pe care a infiintat-o de curand „10TV”.

„Nasul” a dat un raspuns pe blog si l-a ironizat la randul sau pe Mircea Badea, care a reactionat si el, incheindu-si postarea cu urarea „Mori!” la adresa fostului jurnalist de la B1TV.

Iar Radu Moraru a scris din nou, abordand un ton mai serios si chiar a spus clar ca-l va da in judecata pe Badea.

„Mircea Badea, iti fac plangere penala si te chem si in judecata, unde iti voi cere multi bani. Voi cere CNA-ului sa te sanctioneze drastic si sa nu mai zambeasca subtire la derapajele tale extrem de periculoase. Nu am chef, pe acest pamant extraordinar, sa umblu cu bodyguarzi fiindca tu, intr-un acces de nebunie, sau imbecili instigati care te urmeaza, puteti trece la violente. Voi face acelasi lucru si cu Antenele care iti permit un asemenea comportament huliganic si periculos. N-am o problema ca tu cu motanul faceti milioane de euro, dar nu din varsare de sange baieti, nu din amenintari si blesteme!”, a scris Radu Moraru pe blogul lui.

Dar nu posibilele daune pe care le-ar putea achita l-au speriat pe Mircea Badea, ci faptul ca „Nasul” a scris ca din cauza rafuielilor si comportamentului vizavi de el, „antenistul” a pierdut contractul de publicitate cu Toyota. „Am vazut preocuparea serioasa a cititorilor despre asocierea de imagine a companiei Toyota, lider mondial, cu indemnul “Mori!!!”. Din cate stiu, Toyota a investit in cercetare miliarde de dolari tocmai ca sa nu mori cand ai o asemenea masina! Reclama cu Toyota a fost scoasa de pe site-ul lui Mircea Badea”.

Dupa cum era de asteptat, Badea i-a raspuns din nou:

„Mitomanul Radu Marou’ face ce stie mai bine: minte cu tupeu basist. Isi asuma ca un smenar basist lipsa reclamei Toyota de pe acest blog. Adevarul e unul singur: s-a terminat contractul. Eu conduc in continuare insa aceeasi masina.

De aia zic, daca tot suntem atat de smecher eu si de basist tu, e momentul pentru pariul cu cancerul faza pe citostatice. Cine minte sa i se intample.

P.S.1 Cat despre plangerea penala pentru fantamsele tale cu amenintari, fricos scopit, urmeaza un tratament medicamentos, boule, ca si asa esti prost grav, delirium tremens iti mai lipsea.
P.S. 2 Mori !!!”

 

author avatar
Ciprian Purice
2.916 afisari

7 COMENTARII

  1. Moraru a demonstrat…CIT ESTE DE R…t mai bine dormea decit sa apara la realitatea,a aratat tuturor cit ESTE DE JALNIC…

  2. Badea esti cam dus baiatule, de altfel ai demonstrat-o de cand ai venit in televiziune, cu spagatul tau, se vede cu ochiul liber ca ai grave probleme. cu aparitiile tale la bustul gol in Piata Victoriei s.a.m.d. Este prea mult, chiar daca postul tv la care esti „are audienta”. Tu te iei de toata lumea si crezi ca esti cel mai tare. Nimic mai fals.Nici macar „FAIMOASA” Carmen Bruma nu te ia de barbat, chiar daca ti-ai anuntat nunta cu ea de vreo 2 ani.

  3. Eu cred ca Radu Morar ar trebui sa se uite bine la cat „succes” are si sa traga invataminte cu privire la cat il mai apreciaza lumea si sa nu incerce sa profite de puterea actuala careia i-a cantat in struna ca sa castige procese, si nici de CNA, care a dovedit pe ce parte joaca. Sa se gandeasca ca roata se intoarce iar Mircea Badea nu e singutul in tara asta care il vede ca pe CEL MAI LIPSIT DE OBIECTIVITATE jurnalist din tara asta

    • Domnule, in primul rand il cheama Radu Moraru. Esti un biet securist sau comunist! Nu mai pupati voi postul de prim ministru cat este Basescu la Cotroceni! Pa si pusi!

  4. celui care crede ca badea este OBIECTIV: badea mircea este din pacate oglinda unei amarate de tari cazuta in penibil si grobian. un badaran cu sustinere in public.

  5. Frustrarea se citeste pe fetele tuturor celor ce apar la Realitatea si Antene! Basescu v-a batut la fundul gol de cate ori a dorit muschii lui. Iar Voiculescu si Vantu isi asteapta sentintele in instante.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger