AcasăNewsMircea Badea asteapta scuze de la judoka Alina Dumitru! - VIDEO ...

Mircea Badea asteapta scuze de la judoka Alina Dumitru! – VIDEO

(foto: Antena3)

Mircea Badea a dat de inteles, luni seara, ca el este „victima” in scandalul cu judoka Alina Dumitru si ca nu isi va cere scuze. Dimpotriva, spune ca asteapta scuze de la vicecampioana olimpica de la Londra 2012.

(foto: Antena3)

Badea a spus, luni seara, in emisiunea pe care o realizeaza la Antena 3, ca nu crede ca a jigniit-o pe Alina Dumitru. „Am scris pe Twitter ca are dureri la mana ca i-a facut brazilianca arm bar si a batut-o la zero. Asta e tot ce-am zis. Nu exista nimic in plus. Sunt eu nebun?”, a sustinut Mircea Badea.

Realizatorul „In gura presei” considera ca e e victima in aceasta poveste si ca ar trebui sa primeasca, nu sa-si ceara scuze. „Mi se pare ca sunt victima in treaba asta. Mi se pare in acest moment ca sunt sunt talharit de doamna Alina Dumitru, fara voia ei. Inteleg ca e tanara, e naiva si nu i-a trecut prin cap sa verifice ce am zis si le-a luat de bune. Nu o banuiesc de rea intentie, ma gandesc ca o avea si alta treaba la Londra. In mod sigur a fost pacalita. (…) Doamna  Dumitru, haideti sa ne maturizam pana maine (marti-n.r.), propun. Ma astept de la dumneavoastra, care sunteti o sportiva fabuloasa, sunteti capabila de corectitudine. Si astept sa faceti din nou turul ziarelor si al televiziunilor si sa va cereti scuze fata de mine. Astept asta ca pe un gest de corectitudine. (…) Eu sigur, sigur nu-mi cer scuze, pentru ca nu am de ce. Dimpotriva, astept scuze!”, a mai declarat Mircea Badea.

De ce o injura “baietii de aur” ai lui Voiculescu, Badea si Ciutacu, pe medaliata cu argint la J.O. Alina Dumitru

644 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger