AcasăNewsMircea Albulescu si Draga Olteanu Matei, in lacrimi la primirea stelelor de...

Mircea Albulescu si Draga Olteanu Matei, in lacrimi la primirea stelelor de pe Aleea Celebritatilor! VIDEO

Mircea Albulescu si Draga Olteanu Matei au primit stele pe Aleea Celebritatilor din Bucuresti, sambata, intr-o ceremonie emotionanta in care, cu lacrimi in ochi, cei doi actori au multumit publicului, spunand ca sunt foarte fericiti ca se pot „asterne pres la picioarele spectatorilor”.

La ceremonia din Piata Timpului a participat primarul Capitalei, Sorin Oprescu, care le-a inmanat celor doi actori Placheta Orasului Bucuresti si cate un buchet cu flori, dar si Ion Tobosaru, care le-a fost profesor.

Gazda evenimentului a fost George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, care a initiat, alaturi de magazinul Cocor si in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti, deja celebrul Walk of Fame romanesc din Piata Timpului.

Foarte emotionata, Daraga Olteanu Matei s-a adresat celor cateva sute de persoane prezente la eveniment spunand: „Dupa Dumnezeu, va multumesc dumneavoastra, celor care ati venit aici, dar si celor care nu sunteti aici, pentru ca datorita dumneavoastra eu am fost acrtrita, si m-am straduit din toata inima sa va bucur si sa va sustin starea de bine”.

Ea a dedicat steaua cu numele ei de pe Aleea Celebritatilor orasului care a adoptat-o, Piatra Neamt, spunand insa ca ea ramane bucuresteanca, asa cum este „din mosi stramosi”.

In acest context, ea i-a multumit lui Sorin Oprescu, precizand ca il adora dinainte sa fie primar, dar si primarului din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, care sustine trupa ei, Teatrul Vostru.

Draga Olteanu Matei a mai spus ca isi doreste sa fie sanatoasa si sa traiasca mult, pentru a le oferi in continuare spectatorilor talentul cu care s-a nascut. „Dumnezeu mi-a dat talentul, asa a fost scris, m-am pomenit facandu-mi datoria. Nu este meritul meu ca am talent, este de la Dumnezeu, si restul inseamna munca si mai ales dragoste”, a mai spus actrita.

Mircea Albulescu a fost foarte emotionat, avand ochii scaldati in lacrimi pe tot parcursul ceremoniei. „La 77 de ani cati am acum, sunt foarte bucuros ca inca mai pot sa stau in picioare si pot sa incerc sa merit mai departe faptul ca am aceasta stea, undeva asternuta la picioarele spectatorilor nostri. (…) Ma bucur foarte mult ca am si eu ocazia sa ma astern pres la picioarele spectatorilor mei. Sa le dea Dumnezeu sanatate, ca fara dansii nu am fi”, a spus Albulescu.

El s-a declarat de asemenea fericit ca a avut posibilitatea, in viata sa de actor, sa traiasca mai multe vieti. „In teatru am trait peste 100 de vieti”, a spus actorul.

Aleea Celebritatilor – Walk of Fame, din Piata Timpului din Bucuresti, este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului, in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania.

La ceremonia de sambata, George Ivascu a spus ca urmatoare celebritate care va primi o stea pe Walk of Fame-ul romanesc va fi o mare actrita, fara a-i dezvalui insa numele.

Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului se afla deja stelele altor mari personalitati: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani.

[youtube]BpAUa8z_Ir4p[/youtube]

author avatar
Ciprian Purice
467 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger