AcasăNewsMiracol dupa cutremurul din Turcia: Baiat gasit in viata printre ruine, dupa...

Miracol dupa cutremurul din Turcia: Baiat gasit in viata printre ruine, dupa 108 ore de chin – VIDEO

Baiat salvat de sub ruine, dupa cutremurul din Turcia (captura youtube)

Un baiat de 13 ani a rezistat nu mai putin de 108 ore sub daramaturile unui bloc din Ercis, Turcia, pe care cutremurul de duminica, de 7,2 grade, l-a facut una cu pamantul. Adolescentul a fost gasit de echipele de salvare, faptul ca e teafar dupa atatea zile fiind considerat un adevarat miracol.

Baiat salvat de sub ruine, dupa cutremurul din Turcia (captura youtube)

Baiatul a rezistat nu mai putin de 108 ore prins sub ruinele unui imobil care s-a prabusit peste el, duminica dupa-amiaza, cand Turcia a fost zguiduita de un seism de 7,2 grade pe scara Richter, potrivit BBC. Copilul a fost scos in viata de sub daramaturi, in orasul Ercis, de membrii echipelor de salvare si dus de urgenta la spital.

Adolescentul nu este singurul supravietuitor al dezastrului de duminica. Sub ruinele zecilor de cladiri prabusite la cutremur, echipele de salvare au gasit, marti, un bebelus, in varsta de doua saptamani, dar si o tanara profesoara, pe care logodnicul a cautat-o cu disperare pana a reusit sa o elibereze de sub mormanele de materiale de fiare si materiale de constructii.

Pana la acesta ora, numarul mortilor in urma cutremurului de duminica, din Turcia, a ajuns la 500, existand, insa, un numar mare de persoane inca date disparute. La scurt timp de la producerea seismului care a lovit estul Turciei, autoritatile locale au cerut ajutor, existand temeri ca numarul mortilor ar putea ajunge la 1.000.

[youtube]iAo3kxY1owM[/youtube]

268 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger