AcasăNewsMirabela Dauer, pe mana medicilor. Cantareata a fost operata!

Mirabela Dauer, pe mana medicilor. Cantareata a fost operata!

Indragita solista, apreciata nu doar pentru vocea sa, ci si pentru faptul ca e mai mereu glumeata si cu zambetul pe buze, a trecut un hop. In sensul in care Mirabela Dauer a avut nevoie de o operatie, una destul de delicata.

Despre interventia in sine stiau doar apropiatii, semn ca solista in varsta de 70 de ani nu si-ar fi dorit ca situatia sa ajunga la urechile opiniei publice.

Insa odata ce s-a aflat ca a trecut printr-o operatie in cadrul careia i-a fost scos un rinichi, fanii s-au ingrijorat. Motiv pentru care cantareata a ales sa le transmita tuturor un mesaj, prin care sa ii asigure ca e bine dupa operatie si ca va incepe recuperarea. „Nu m-am gandit ca e o mare stire faptul ca a trebuit sa suport o interventie chirurgicala. Da, dragilor, am trecut printr-unul dintre acele momente!… De fapt, doctorii au trecut! (…) Acum ma relaxez, pentru ca urmeaza o perioada de recuperare, ceea ce pe mine ma enerveaza, doar ma stiti cat de activa sunt!”, le-a transmis, printre altele, via Facebook, cantareata admiratorilor sai.

sursa foto: Facebook/Mira Dauer

author avatar
Cristina Stefan
200 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger