AcasăNewsMirabela Dauer, despre tragedia aviatica din Muntii Apuseni: “Este inuman! Atata incompetenta,...

Mirabela Dauer, despre tragedia aviatica din Muntii Apuseni: “Este inuman! Atata incompetenta, atata nesimtire”

Vedetele sunt indurerate de tragedia aviatica ce a avut loc luni seara in Muntii Apuseni. Asa ca multi au iesit in strada pentru a le aprinde o lumanare lui Adrian Iovan si studentei Aurelia Ion.

“Este inuman ce se poate intampla. Atata incompetenta, atata nesimtire, nu poti sa crezi ca astfel de oameni cu aparatura nu au putut si ca acei localnici minunati s-au dus sa ii salveze. Eu ma gandesc la omul asta tanar, cred ca va fi marcat toata viata lui. Cred ca o sa ii ramana in cap rugamintea lui Iovan. Suntem niste limaxi, de luni sunt revoltata si cand am auzit lucrul asta nu imi puteam reveni, copilul ala de 23 de ani si domnul Iovan. De ce trebuie sa se moara in tara asta in felul asta cu banii astia investiti cand ei sunt salvati de localnici. Sunt niste eroi, s-au dus cu mainile goale sa ii salveze. Cati copii trebuie sa mai moara, cati oameni trebuie sa mai moara ca sa faceti ceva? Treziti-va oameni buni!”, a spus printre lacrimi Mirabela Dauer, pentru emisiunea La Maruta.

Si Marcel Pavel, Octavian Bellu si Gheorghe Ghiorghiu au aprins o lumanare la Statuia Aviatorilor pentru pilotul Adrian Iovan si pentru studenta Aurelia Ion. ”L-am cunoscut acum doi ani pe Iovan. Am mers cu familia in Antalya si el pilota avionul. M-a invitat in cabina lui. Era un om extrem de elegant in discurs. Mi-a zis ca sa nu imi fac griji ca sunt pe maini bune. Este un erou. Regret enorm ceea ce i s-a intamplat”, a povestit Marcel Pavel la PRO TV.

Mai multe vedete, dar si bucuresteni au mers miercuri seara la Statuia Aviatorilor din Capitala pentru a aprinde o lumanare pentru pilotul Adrian Iovan si studenta Aurelia Ion , morti in accidentul aviatic de luni, din Muntii Apuseni. Aceasta a fost initiativa emisiunii La Maruta, ca miercuri dupa-amiaza au postat pe Facebook un anunt in care le spuneau romanilor sa vina la Statuia Aviatorilor pentru a le aduce un ultim omagiu eroilor din avion.

“La Statuia Aviatorilor, din Bulevardul Aviatorilor, Sector 1, Bucuresti, au inceput deja sa apara primele flori si coroane! In cadrul actiunii „Romania vrea atitudine”, derulata de echipa La Maruta, se implica oameni cu suflet mare, dar si cu dorinta de actiune ! Vino si tu sa le spui „adio” eroilor din avionul prabusit, sa le arati rudelor lor ca le esti alaturi si sa le transmiti toate gandurile bune supravietuitorilor! Si mai ales sa le transmiti autoritatilor ca tu iti doresti sa se ia toate masurile necesare pentru ca o astfel de tragedie sa nu se mai intample niciodata!”, a scris Catalin Maruta pe reteaua de socializare.

author avatar
Andra Nesu
603 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger