AcasăNewsMioara Roman a murit! Fosta soţie a lui Petre Roman avea 83...

Mioara Roman a murit! Fosta soţie a lui Petre Roman avea 83 de ani

Mioara Roman a murit, azi-noapte, la azilul din Snagov, acolo unde era internată de câteva luni. Fosta soţie a lui Petre Roman ar fi decedat în urma unui stop cardio-respirator.

Femeia avea 83 de ani.

Cine a fost Mioara Roman?

Mioara Roman, pe numele ei de fată, Mioara Georgescu, a fost prima șotie a primului premier al României, după Revoluţie, Petre Roman. Împreună au avut o fată, Oana Roman. Cei doi au fost împreună timp de trei decenii, divorțând în anul 2007.

Femeia trăia de câteva luni în căminul de bătrâni din Snagov. Pacienta suferea de o formă gravă de Parkinson, dar şi de o degenerare neurocognitivă. Pentru a-i oferi în permanenţă îngrijirea de care are nevoie, Oana Roman a decis să îşi ducă mama la azil, însă o vizita des împreună cu fiica ei.

Mioara şi Petre Roman au avut un mariaj ce a durat mai bine de trei decenii şi au o fiică împreună. În 2007, cei doi au pus punct căsniciei, iar fostul premier s-a recăsătorit. Chiar şi după divorţ, politicianul a avut doar cuvinte de laudă pentru Mioara Roman.

Mesajul Oanei Roman

Anunţul decesului a fost făcut vineri dimineață, 23 februarie, de fiica sa Oana Roman, pe pagina de Instagram.

„Drum lin în lumină mama mea bună și frumoasă. Îngerii să te vegheze și să povestești tuturor acolo sus toate lucrurile minunate pe care le povesteai aici”, a transmis Oana Roman, pe contul de Instagram, la secțiunea Instastory.

Oana Roman se află în prezent în vacanță în Egipt.

author avatar
Andrei Ștefan
614 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger