AcasăNewsMinus la Bac cu minus la Titularizare da plus la Mercedes

Minus la Bac cu minus la Titularizare da plus la Mercedes

bac-titularizare-mercedesMinus la Bac cu minus la Titularizare da plus la Mercedes

Colcaie tara de prosti, majoritatea tineri, iar restul, „destepti” nevoie mare, cauta vinovati. 70% din cei care vroiau sa dea un ultim sut in fund invatamantului romanesc spre gaura neagra care il inghite de 20 de ani au picat „magna cum laude” examenul de titularizare pe post.

bac-titularizare-mercedes
Minus la Bac cu minus la Titularizare da plus la Mercedes

Intre Ciresar si Cuptor se mai petrecu, pe aici, pe la noi, si Bacu’. 54% dintre elevi nu au capatat tidula care sa adevereasca ca au ajuns la maturitate. Dupa cateva sute de ani, timp in care minti luminate s-au straduit sa alfabetizeze poporul mioritic, educatia romaneasca din 2011 e sublima si computerizata, dar lipseste cu desavarsire!

„La Stere-n crasma-n cartier,

Cu curve, suti si mici cu bere

Mirosul acru de pisat

Din drum te ia, la Stere… (…)

Copiii – mai practic – privesc peste gard

Cum parintii lor vajnic pe gat toarna bere

De ce sa se duca la scoala atat

Cand uite ce bine de Stere…”

Intreaga societate romaneasca e definita de versurile celor de la „Timpuri noi”.

Sa povestim si despre ultima parte a titlului. Tot respectul pentru natia germana! In momentul in care se anunta al doilea val de criza, care pe cat se poate omeneste prevedea va fi mult mai crunt decat primul, cand multe state europene se pregatesc sa-si declare falimentul, Mercedes anunta in iulie 2011, la 125 de ani de cand Karl Benz a fondat compania, cifre record pentru prima jumatate de an.

Am aflat ca in Romania sunt mai cautate masinile noi de la Mercedes si nu cele rulate, desi au foarte putini kilometri la bord si sunt mai ieftine. In perioada ianuarie-iunie 2011, romanii au cumparat autoturisme noi de la constructorul german in asa fel incat targetul pentru tara noastra a fost depasit.

Romanul „Stere” e printre cei cu Mercedes. Stii sa numeri banii? Ce-ti mai trebuie scoala? Adevarat? Curat adevarat, nene Iancule!

[youtube]8NH4uAtmNL4[/youtube]

251 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger