AcasăNewsMinoră de 15 ani, salvată de polițiști, după ce a fost răpită,...

Minoră de 15 ani, salvată de polițiști, după ce a fost răpită, sechestrată și violată. ȘOC! Cine era agresorul

rapitaȘOCANT! Elevă de liceu, sechestrată, drogată și violată de colege după o petrecere. Ce pedeapsă au primit cele patru agresoare

S-a dat alarma la Corabia, unde o adolescentă de 15 ani a fost răpită, sechestrată și apoi siluită de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Cazul a șocat comunitatea locală, mai ales că agresorul este chiar vecinul fetei, acesta locuind în aceeași clădire cu ea, scrie Adevarul.

Fapta s-a petrecut duminică. Părinţii fetei au alertat poliţia despre faptul că fiica lor a dispărut. Oamenii legii au demarat căutările și au găsit-o pe adolescentă la domiciliul unui vecin.

Agresorul a fost arestat

În urma cercetărilor au stabilit că minora a fost răpită, sechestrată şi apoi violată de către bărbat. Agresorul a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol și lipsire de libertate în cazul unei minore de 15 ani, transmite Antena 3, citând un comunicat al poliției.

„La data de 1 februarie 2021, în jurul orei 00.30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. La scurt timp după sesizare, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia, minora a fost gasită în locuinţa unui bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate.

Minora a declarat că ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal şi ca ar fi fost violată de bărbatul respectiv. Poliţiştii au reţinut bărbatul pentru 24 de ore. Acesta a prezentat instanţei care a emis pe numele său mandat de arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Bărbatul este bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal si viol“, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Răpitor, lăsat în libertate de polițiști

Un alt caz similar a fost înregistrat zilele trecute în Capitală. O fată de 12 ani a fost răpită și sechestrată într-o garsonieră dintr-un bloc de nefamiliști din Sectorul 4 al Capitalei, fiind găsită în cele din urmă de polițiști.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru lipsirea de libertatea a fetei, tânăra de 12 ani fiind cea care a sunat la 112 și a reușit să-i conducă pe polițiști la locație. Răpitorul este cercetat în stare de libertate.

author avatar
Andreea Vlad
760 afisari

4 COMENTARII

  1. uita d-aia e buna pedeapsa cu moartea, asa nici traficantul dinca si ticalosul agresiv de fi-su nu mai riscau sa apere sefii politisti complici

  2. Tara lui Papura voda, violatorii si hotii la nivel strategic umbla liberi pe strada, iar vanzatoarele de flori sunt incarcerate ca submineaza economia nationala… Sa te tot duci dracului departe de tara asta…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger