AcasăNewsMinora de 13 ani, insarcinata cu acordul mamei si al bunicii

Minora de 13 ani, insarcinata cu acordul mamei si al bunicii

Un copil, cu copil. Acesta este destinul tragic al unei minore de 13 ani care este insarcinata. Tatal este un tanar de 27 de ani, iar mama si bunica fetei stiu de sarcina ei.


Tanarul de 27 de ani s-a ales cu dosar penal. Tragica poveste are loc in comuna Ipotesti, unde locuiesc cei doi viitori parinti. Cand oamenii legii au auzit de legatura dintre cei doi, minora a fost dusa la Serviciul Judetean de Medicina Legala, unde legistii au stabilit ca fata este insarcinata in 22-23 de saptamani.

„Din verificarile efectuate s-a stabilit ca in cursul lunii noiembrie 2012, minora a intretinut de buna voie relatii sexuale cu tanarul in varsta de 27 de ani, atat la domiciliul acestuia, cat si in alte locatii de pe raza municipiului Suceava”, a explicat inspectorul principal Ionut Epureanu, citat de Monitorul de Suceava.

In plus, de povestea lor de dragoste stiau si mama si bunica minorei, care au fost de acord. Ba mai mult, rudele fetei nu inteleg de ce se face atata caz.

„Ei au vorbit amandoi, noi nu ne-am bagat, tatal lui este patron cu firma, lucreaza si el acolo, este baiat harnic. Tatal ei (n.r – minorei) este mort, iar noi nu putem sa ne bagam intre copiii astia tineri, ca ei asa tare s-au luat, ca fata a spus ca se omoara daca se desparte de el”, a spus Mafta Ilieschi, bunica minorei insarcinate, pentru sursa citata.

In plus, la audieri, tanarul de 27 de ani le-a spus politistilor ca are de gand sa o ia de nevasta pe minora.

 

author avatar
Andra Nesu
890 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger