AcasăNewsMinistrul Valerian Vreme, probleme de comunicare: "Sa facem in asa fel incat...

Ministrul Valerian Vreme, probleme de comunicare: „Sa facem in asa fel incat persoanele in varsta sa fie din ce in ce mai putine!”

Parafrazandu-l pe Grigore Moisil, parintele informaticii, care spunea ca oamenii se impart in doua categorii respectiv persoane varstnice si persoane care utilizeaza calculatorul, ministrul Comunicatiilor Valerian Vreme s-a incurcat in declaratii: „Sa facem in asa fel incat persoanele in varsta sa fie din ce in ce mai putine si tot mai multi sa poata utiliza calculatorul”.

E posibil ca ministrul sa fi dorit sa afirme ca isi doreste ca tot mai multi varstnici sa deprinda tainele informaticii. Ce a iesit, e cu totul atceva. Se poate intelege si ca ministrul isi doreste ca varstnicii sa dispara masiv, astfel incat statul roman, despovarat de plata pensiilor, sa poate investi in programe de sustinere a informaticii.

Ministrul Comunicatiilor a participat, luni, la festivitatea de deschidere a anului scolar de la Liceul de informatica Grigore Moisil din Capitala, unde a dorit sa transmita mesajul Guvernul Boc pentru elevi.

338 afisari
Zenville

Ultimele știri

ANM anunţă că se schimbă vremea în România! Diferențe mari de temperatură de la o zi la alta. Prognoza pentru Bucureşti

În acest weekend, vremea intră într-un proces de încălzire. Cu toate acestea, nu vom scăpa de ploi. Potrivit meteorologilor, precipitațiile vor fi prezente în...

Bucureştiul se închide din nou în weekend pentru maşini. Se deschide pentru pietoni. Zonele cu restricţii de trafic

Şoferii care ar dori să iasă cu maşina prin Bucureşti, în weekend, trebuie să ştie că Poliţia Rutieră a stabilit câteva restricţii. În Capitală,...
proger