AcasăNewsMinistrul Transporturilor reorganizeaza ministerul si renunta la casa de asigurari

Ministrul Transporturilor reorganizeaza ministerul si renunta la casa de asigurari

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a avertizat ca este nemultumit de pregatirea personalului din minister si ca are in vedere schimbarea organigramei si renuntarea la casa de asigurari de sanatate a institutiei.

Fenechiu a precizat ca va prezenta o noua organigrama a ministerului. „Am avut dezamagirea de a gasi oameni carora n-o sa le dau numele acum de sarbatori, dar care nu inteleg ce cauta acolo. In minister este o organigrama stufoasa, cu multi oameni pe care daca ii intrebi ce fac nu-ti pot spune”, a spus Fenechiu. El a precizat ca are in vedere schimbari majore in cadrul Ministerului Transporturilor. „Nu poti face performanta cu oameni slabi. Toti acestia vor fi dati afara. Dupa ce voi veni cu noua organigrama, organizez concursuri pentru toate pozitiile de conducere~, a avertizat ministrul.

Renunta la CAS, pastreaza spitalele

Fenechiu a anuntat ca spitalele CFR din tara vor fi transferate catre autoritatile locale si judetene sau catre Ministerul Sanatatii, iar Casa de Asigurari de Sanatate a ministerului va fi preluata de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS). „Am gasit in Ministerul Transporturilor spitale si o casa de asigurari de sanatate. Nu a putut nimeni sa-mi explice de ce ministerul are nevoie de o casa de sanatate. Am vorbit deja cu premierul si a fost de acord ca in cel mai scurt timp sa transferam casa de sanatate la Casa de sanatate nationala, iar toate spitalele sa le transferam catre consilii judetene, primarii sau catre Ministerul Sanatatii”, a spus Relu Fenechiu. Ministrul a fost de parere ca ar fi normal sa fie pastrate cele doua spitale CFR din Bucuresti in subordinea Ministerului Transporturilor, pentru a putea fi continuate proiectele de finantare europeana aflate in derulare la aceste doua institutii.

author avatar
Arpad Dobre
469 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger