AcasăNewsMinistrul Transporturilor o compara pe Laura Codruta Kovesi cu Vlad Tepes

Ministrul Transporturilor o compara pe Laura Codruta Kovesi cu Vlad Tepes

Reactia sefei DNA de la bilantul MAI nu a ramas fara urmari, Ioan Rus taxand-o grav pe Laura Codruta Kovesi.

Reprezentantii Ministerului Afacerilor Interne si-au prezentat, luni, bilantul pe 2014. La eveniment a participat inclusiv Laura Codruta Kovesi, sefa Directiei Nationale Anticoruptie, care i-a taxat pe politisti sustinand ca sunt probleme din cauza relatiilor avute de reprezentantii MAI cu liderii politici locali.

Ioan Rus, fost ministru de Interne si actual ministru al Transporturilor, a comentat in termeni duri reactia sefei DNA. „Nu trebuie sa aratam cu degetul catre doamna Codruta. Ea isi face treaba. Trebuie sa ne facem cu totii treaba. Dar a mai fost unul in istorie care si-a facut treaba – Vlad Tepes. Atunci boierii s-au mutat toti la turci si efectele s-au vazut”, a fost mesajul transmis de Ioan Rus.

In alta ordine de idei, actualul ministru al Transporturilor a afirmat ca „primul corupt si obiectul actului de coruptie l-au facut Adam si Eva, de atunci unii tot interpreteaza cum s-a intamplat acest lucru. Viata demonstreaza ca sunt politicieni, judecatori, politisti corupti. Nu sunt de acord ca limitarea relatiei dintre politisti si politicieni este o vulnerabilitate la sistemul de lupta impotriva coruptiei. In realitate, aceasta lupta trebuie sa o ducem toti. Trebuie sa intelegem cu totii ca batalia pentru corectitudine si progres ne apartine tuturor”.

author avatar
Cristi Ionita
338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger