AcasăNewsMinistrul Transporturilor: „Blocarea metroului este ilegală. E o palmă dată întregii Românii”

Ministrul Transporturilor: „Blocarea metroului este ilegală. E o palmă dată întregii Românii”

Catalin DrulaMinistrul Transporturilor: „Blocarea metroului este ilegală. E o palmă dată întregii Românii” / foto: Pressalert

Ministrul Cătălin Drulă acuză „interesele mafiote“, după greva la metrou. Într-o postare pe Facebook, ministrul Transporturilor a vorbit despre situația de la Metrorex. Acesta a lansat mai multe acuzații la adresa UNITATEA – Sindicatul Liber din Metrou (USLM) și deplânge situația în care sunt puși bucureștenii.

„O acțiune ilegală dă peste cap viața unui întreg oraș. Când interese mafiote sunt amenințate, o mână de oameni se agită pentru păstrarea unor privilegii și sinecuri. Faptul că sindicatul USLM blochează metroul bucureștean este o palmă dată întregii Românii. Nu vorbim doar despre locuitorii Capitalei, care azi nu s-au putut deplasa cu trenurile Metrorex. Ci de toți contribuabilii care susțin prin subvenție de la bugetul național activitatea și, evident, salariile de la companie.”, transmite oficialul pe Facebook.

El și-a declarat aprecierea pentru oamenii onești care lucrează la metrou și care au venit în această dimineață să muncească în folosul călătorilor. „Oamenii onești care lucrează la metrou au venit în această dimineață să muncească în folosul călătorilor. Pentru ei am toată aprecierea.”, a spus Cătălin Drulă.

Drulă, apel la bucureșteni

Ministrul a cerut bucureştenilor să nu se lase amăgiţi de aşa-zisele proteste pentru „binele angajaţilor”, care au în spate de fapt afacerile oneroase derulate în spaţiile comerciale.

„Nu vă lăsați amăgiți: miza ocupării ilegale a unor șine de metrou nu o reprezintă binele angajaților. Nu, miza o reprezintă afacerile oneroase cu închirierea de spații comerciale. E dincolo de orice bănuială având în vedere notificarea trimisă ieri pentru evacuarea spațiilor ocupate ilegal după expirarea contractului dintre Metrorex și firma sindicatului USLM în 2018. O firmă, un sindicat vor neapărat să căpușeze Metrorex în liniște, în continuare. Cu legea de partea noastră nu vom da înapoi.”, a încheiat Ministrul Transporturilor.

author avatar
Andreea Vlad
171 afisari

4 COMENTARII

  1. Ăă… s a stricat linistea din birou domnului Drulă ?
    Linistea de week end ?
    Cum e sa ai ” restrictii de circulatie” ? O fi bine domnilor useristi ?

  2. Singura palma ti-au dat-o tie, bai ministrule lui peste prajit !! 🙂 Pe popor fix in scula si bascula il doare de ce zici tu, bai trepadus de ministru, bai hot mic ce esti !! 🙂 Drula, fa ceva, chiar si sub tine !! 🙂 Ha ha ha 🙂 Incepe hemoragia de saptamana viitoare, sper ca toti sunteti pregatiti !! 🙂 Ce a fost pana acum, a fost asa de incalzire, de acum se incinge treaba, sa vezi ca asa o vor tine pana prin 2024 🙂

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger