AcasăNewsMinistrul Transporturilor: „9 stații de metrou vor fi modernizate”/ Ce a mai...

Ministrul Transporturilor: „9 stații de metrou vor fi modernizate”/ Ce a mai anunțat Grindeanu

(sursa foto: Sorin Grindeanu/Facebook)

Locuitorii Capitalei primesc vești de ultimă oră de la social-democratul aflat în fotoliul de ministru al Transporturilor. Sorin Grindeanu a anunțat, luni, 5 septembrie, că mai multe stații de metrou vor fi modernizate.

E vorba, din câte a precizat oficialul guvernamental, despre un protocol semnat în prima zi a acestei săptămâni de către reprezentanții Metrorex și cei ai Primăriei Sectorului 4, instituția în fruntea căreia se află Daniel Băluță.

Despre ce stații e vorba

„9 stații de metrou vor fi modernizate! În baza unui protocolul semnat, astăzi, de Metrorex și Primăria Sectorului 4 vor fi derulate o serie de proiecte în comun pentru regenerarea urbană a zonelor din jurul următoarelor stații de metrou de pe raza Sectorului 4:

⁃ Piața Unirii (de pe raza sect. 4);
⁃ Tineretului;
⁃ Timpuri Noi;
⁃ Eroii Revoluției;
⁃ Constantin Brâncoveanu;
⁃ Piața Sudului;
⁃ Apărătorii Patriei;
⁃ Dimitrie Leonida;
⁃ Berceni”, a anunțat Sorin Grindeanu, în 5 septembrie, pe pagina sa de Facebook.

Mențiuni despre finanțarea activităților de modernizare și reamenajare

Ministrul Transporturilor a mai precizat că, astfel, vor fi create noi zone de acces pietonal, rutier și vor fi amenajate spațiile interioare „astfel încât să fie asigurat un grad crescut de siguranță și confort pentru călători”.

„Finanțarea activităților de modernizare și reamenajare se va realiza din bugetul local al Sectorului 4 sau din alte surse legal constituite, după caz.

Metrorex va oferi asistență tehnică la elaborarea proiectelor tehnice și pe parcursul derulării lucrărilor”, a mai menționat Sorin Grindeanu.

149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger