AcasăNewsMinistrul Tătaru, testat pentru COVID după ce un oficial MS a fost...

Ministrul Tătaru, testat pentru COVID după ce un oficial MS a fost depistat pozitiv/Se știe rezultatul

Ministrul Sănătății a fost testat din nou pentru COVID-19, de această dată în cursul dimineții de sâmbătă, după ce un oficial din instituția pe care o conduce Nelu Tătaru a fost depistat cu infecție cu noul coronavirus.

UPDATE: „Șeful corpului de control al MS este in prezent asimptomatic și se afla internat din noaptea trecută la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța.

Menționăm că testul la COVID 19 al ministrului Nelu Tataru e negativ”, precizează MS.


În primă fază, e de precizat faptul că Ministerul Sănătății a confirmat faptul că directorul Direcției de Control și Integritate din cadrul MS, Constantin Dina, a fost depistat pozitiv la COVID-19. Bărbatul este internat la Constanța, la Spitalul Județean de Urgență.

După ce s-a aflat despre acest rezultat pozitiv în cadrul oficialului MS, s-a început o o anchetă epidemiologică, pentru a se stabili contacții direcți. „Mai mult, în cadrul Ministerului Sănătății vor fi luate măsuri de dezinfecție”, anunță reprezentanții instituției.

Ministrul Nelu Tătaru a fost testat la rândul său. Oficialul guvernamental a aflat deja și rezultatul. „Este un rezultat negativ (…) N-am fost în contact direct cu dl Dina, eu fiind plecat mai mult săptămâna asta, iar ședințele pe care le-am avut, operative, au fost cele s-au ținut în echipament de protecție, luni, marți. Voi repeta aceste testări în evoluție”, a precizat ministrul Tătaru, la Antena3.

233 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger