AcasăNewsMinistrul Sanatatii vrea sanctiuni in cazul femeii care a murit dupa ce...

Ministrul Sanatatii vrea sanctiuni in cazul femeii care a murit dupa ce a plecat din spital

Situatie tensionata la Brasov, unde angajatii Spitalului „Tractorul” au fost bagati in audieri, dupa ce o femeie de 82 de ani si-a pierdut viata weekendul trecut.

Internata de familie la spitalul amintita, femeia a disparut sambata seara, iar corpul ei neinsufletit a fost gasit, duminica, pe un camp din apropiere. Conform primelor informatii, femeia a fost lasata sa plece in pijamale si papuci.

Nicolae Banicioiu, ministrul Sanatatii, a cerut imediat ca Directia de Sanatate Publica Brasov sa efectueze un control in acest caz. Ulterior au fost publicate imagini cutremuratoare care aratau ca pacientii spitalului respectiv erau transportati cate doi pe o targa in portbagajul unor masini.

In aceste conditii, ministrul Sanatatii a tras un nou semnal de alarma si a trimis la fata locului chiar corpul de control al ministrului. Ordinul primit de acestia este cat se poate de clar: vinovatii sa fie trasi la raspundere!

Din primele informatii reiese ca, in cazul batranei de 82 de ani care si-a pierdut viata, angajatii spitalului au incercat de mai multe ori sa o convinga sa nu plece din spital, fara succes, iar in cele din urma a fost condusa intr-o statie taxi.

Tot in legatura cu acest caz, B1 TV anunta ca medicul titular de garda nu se afla in spital si a delegat un medic dintr-o alta institutie sa-i tina locul fara a informa pe nimeni in acest sens.

author avatar
Cristi Ionita
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger