AcasăNewsMinistrul Sanatatii, prim ajutor in avion. A intervenit in ajutorul unui pasager

Ministrul Sanatatii, prim ajutor in avion. A intervenit in ajutorul unui pasager

Decizie istorică a ministrului Florin Bodog

Florian Bodog, medicul aflat pe fotoliul de ministru al Sanatatii, s-a dovedit omul potrivit la locul potrivit, in sensul in care, avand cunostinte de specialitate si prezenta de spirit, a intervenit rapid in ajutorul unui pasager al cursei aeriene caruia i s-a facut rau.

„N-a fost nimic deosebit”, a comentat ministrul interventia sa

Incidentul dateaza de seara trecuta. Interventia salvatoare a lui Florian Bodog s-a desfasurat la inaltime, la propriu, la bordul aeronavei care l-a adus, deunazi, pe oficialul guvernamental de la Oradea la Bucuresti.

Bodog insusi a povestit, joi, de la Parlament, cum s-a intamplat totul: si anume  ca dupa ce unui pasager aflat in apropierea sa i s-a facut rau, l-a asezat pe podeaua avionului si l-a ajutat sa isi revina, acordandu-i primul ajutor. „Probabil o criza de epilepsie, nu pot sa ma pronunt in acest sens”, a declarat oficialul guvernamental, inainte de a adauga un alt element cu insemnatate in cazul de fata. „Comandantul a intrebat daca este necesar sa intoarca avionul, dar mi-am asumat raspunderea si am dus cazul la bun sfarsit. Mi s-a mai intamplat si in alte curse, nu numai la Tarom”, a sustinut ministrul Sanatatii.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger