AcasăNewsMinistrul Sănătății merge la Suceava, cu un secretar de stat

Ministrul Sănătății merge la Suceava, cu un secretar de stat

După ce în cursul zilei precedente fusese la Arad, la spitalul județean, Nelu Tătaru va ajunge, joi, din nou la Suceava, de această dată însoțit de un secretar de stat din Ministerul Sănătății.

Cei doi oficiali din MS se vor opri la Spitalul Județean, rămas de seara trecută fără conducere. Despre managerul Florin FIlip s-a aflat că a demisionat miercuri seară, la o saptămână de când preluase conducerea unității medicale. Un pas similiar a făcut și directorul medical.

Tătaru va ajunge împreună cu un secretar de stat – planul fiind ca acesta din urmă să și rămână la Suceava, pentru a gestiona de la nivel local situația apărută.

Vă amintim că, din datele comunicare seara trecută de Grupul de Comunicare Strategică reise că din cele 357 de cadre medicale confirmate cu noul coronavirus la nivel național, 200 sunt doar de la Suceava. De asemenea, la Spitalul Județean au murit, în ultima perioadă, mai mulți pacienți depistați pozitiv la testele pentru COVID-19.

Nelu Tătaru fusese la Suceava și zilele trecute, chiar înainte de a fi numit ministru, după demisia lui Victor Costache.

author avatar
Cristina Stefan
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger