AcasăNewsMinistrul Sanatatii, la Spitalul Universitar. A verificat stadiul unor lucrari de reamenajare

Ministrul Sanatatii, la Spitalul Universitar. A verificat stadiul unor lucrari de reamenajare

Ministrul Banicioiu a ajuns, luni, la Spitalul Universitar din Capitala, pentru a vedea cu ochii sai care este stadiul lucrarilor de reabilitare si reamenajare ale blocului operator central, dar si ale maternitatii din cadrul acestei unitati medicale.

„Este o vizita de etapa. Sunt doua invetitii importante realizate de Ministerul Sanatatii la SUUB (Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti – n.r), finalizate deja in proportie de 70-80%. Cele mai avansate sunt lucrarile de la maternitate. Sunt multumit ca anul acesta vom finaliza reabilitarea unui numar de 6 maternitati incepute in anii 2005 prin proiectul Bancii Mondiale. Doua din maternitati sunt in Bucuresti ceea ce ne ajuta sa rezolvam problema privind lipsa locurilor la Terapia Intensiva pentru nou-nascuti”, a precizat Banicioiu.

In aceste lucrari ministerul a investit peste un milion de euro, se precizeaza intr-un comunicat al MS. Actualmente se fac lucrari atat la blocul operator, cat si la doua etaje in care se afla maternitatea, dar si spatiile destinate cazarii pacientelor care aduc pe lume bebelusi asistati de catre personalul medical din cadrul Spitalului Universitar din Capitala. Se asteapta ca aceste lucrari sa fie gata la inceputul lunii decembrie.

123 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger