AcasăNewsMinistrul Sanatatii, despre problemele din sistemul medical: In 2015, lucrurile vor arata...

Ministrul Sanatatii, despre problemele din sistemul medical: In 2015, lucrurile vor arata cu totul altfel

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vorbit despre problemele din sistemul medical, precizand ca, din punctul lui de vedere, pana in 2015 lucrurile vor arata cu totul altfel.

„Incercam sa venim in ajutorul lor si sa remediem lucrurile acestea, dar nu se pot face peste noapte (…). In momentul de fata, discutam. Am facut un grup de lucru din reprezentantii ministerului, reprezentantii medicilor si am invitat si reprezentantii sindicatelor, pentru a avea o lege sustenabila si care sa permita motivarea mult mai eficienta a corpului medical si a cadrelor medicale”, a spus ministrul, invitat, miercuri, in cadrul unei emisiuni.

„Cred ca acest draft va putea fi lansat in dezbatere publica la finalul lunii viitoare. Imi doresc ca aceasta lege sa intre in Parlament undeva in aceasta toamna”, a mai adaugat Banicioiu.

Potrivit ministrului, in 2015, lucrurile vor arata cu totul altfel in ceea ce priveste sistemul medical din Romania. Totodata, Nicolae Banicioiu a anuntat ca din toamna „vom avea o noua lista de compensate”.

Foto: capital.ro

author avatar
Alina Costache
512 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger