AcasăNewsMinistrul Sănătății atrage atenția, după primele zile de relaxare: Dacă această evoluție...

Ministrul Sănătății atrage atenția, după primele zile de relaxare: Dacă această evoluție este nefavorabilă, vom reinterveni

Au trecut două zile de când România a intrat în stare de alertă, iar la nivel de măsuri restrictive impuse de autorități în încercarea de a limita răspândirea noului coronavirus au mai apărut schimbări, așa-numita „relaxare”.

Ministrul Nelu Tătaru a făcut o primă evaluare a situației, declarațiile sale venind în contextul apariției imaginilor de sâmbătă cu aglomerația din Vama Nădlac – la intrarea în țară, urmate de petrecerile în aer liber – și a aglomerației – din zona unor terase din Herăstrău.

„Am observat, începând de pe 15 (mai), o – eu știu – confundare a măsurilor de relaxare cu relaxarea totală. (…) Suntem într-un moment în care avem două zile și în aceste două zile am vazut atât agenții economici cât și populația – o parte din agenții economici și o parte din populație – au uitat să urmărească și acele reguli de funcționare și desfășurare a activităților lor, odată cu reluarea activităților. Țin să reamintesc: precauțiile și regulile trebuie să rămână de bază. Sunt 14 zile în care noi, ca minister al Sănătății și celelalte ministere de resort, urmărim evoluția. Dacă această evoluție este nefavorabilă, vom reinterveni și vom pune restricții!”, a subliniat ministrul, într-o intervenție telefonică la Antena3.

126 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger