AcasăNewsMinistrul Sanatatii a mers la Spitalul de Arsi. Reprezentanti ai unitatii medicale,...

Ministrul Sanatatii a mers la Spitalul de Arsi. Reprezentanti ai unitatii medicale, la audieri

In timp ce ministrul Voiculescu s-a oprit personal la Spitalul de Arsi din Capitala, doua cadre medicale de la unitatea spitaliceasca au ajuns la audieri, la Politie.

Dupa ce in cursul zilei trecute a anuntat ca s-a luat in calcul inchiderea unitatii spitalicesti aflate pe Calea Grivitei, dar ca s-a ajuns la concluzia ca acest pas nu se poate face, intre timp fiind inchisa sectia de Anestezie Terapie Intensiva (ATI), Vlad Voiculescu a venit in aceasta dimineata, la unitatea spitaliceasca situata in sectorul 1.

Intre timp, atat seful sectiei ATI, medicul Stanculea, care indeplineste, totodata, si rolul de purtator de cuvant al unitatii spitalicesti, cat si asistenta-sefa de pe aceeasi sectie au fost audiati la Politia Capitalei. In timp ce cel dintai a parasit deja incinta, dupa ce a stat de vorba cu anchetatorii, asistenta-sefa discuta si la aceasta ora cu oamenii legii. Audierile au loc in privinta celor doua situatii nedorite aparute la acest spital- atat decesul femeii careia i-a fost transfuzat sange dintr-o alta grupa decat cea de care avea nevoie, cat si al pacientului filmat avand larve de muste pe rani (imaginile greu de privit au fost difuzate pe site-ul tolo.ro-n.r). Si vin in conditiile in care deunazi politistii s-au oprit la spitalul amintit, pentru a face verificari.

author avatar
Cristina Stefan
81 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger