AcasăNewsMinistrul, noaptea in control la spitalul din Ploiesti: nu ma asteptam sa...

Ministrul, noaptea in control la spitalul din Ploiesti: nu ma asteptam sa gasesc mizerie

Sorina Pintea a luat calea Ploiestiului, in cursul noptii trecute, pentru a vedea cu ochii sai ce se intampla la spitalul judetean si a stat de vorba si cu apartinatorii unor pacienti, nu doar cu cadrele medicale.

Ministrul Sanatatii a lasat sa se inteleaga ca s-a cam luat cu mainile de cap cand a vazut ce se intampla acolo, la nivel de curatenie. „Va spun foarte sincer, nu ma asteptam ca intr-o unitate medicala din Romania secolului 21 (…) sa gasesc mizerie. Deci, spitalul nu era deloc curat, inclusiv in sectiile care erau renovate”, a declarat Sorina Pintea, intr-o interventie la Antena 3. In acest sens, oficialul guvernamental a anuntat ca a propus presedintelui Consiliului Judetean demiterea directorului de ingrijiri.

In alta ordine de idei, ministrul Sanatatii a declarat ca a ajuns sa mearga la Ploiesti dupa ce „in ultima vreme, am avut destul de multe reclamatii (…) am decis sa merg la fata locului sa vad exact ce se intampla”, nemultumirile care i-au ajuns la urechi tinand de „modalitatea in care pacientii sunt tratati, modul in care li se vorbeste, comportamentul cadrelor medicale fata de acestia”.

Acesta nu este singurul control in spitale facut de Sorina Pintea in ultima perioada.

sursa foto: Facebook

219 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger