AcasăNewsMinistrul Muncii, atac dur la liderii PNL: "Sa nu vorbeasca ei acum...

Ministrul Muncii, atac dur la liderii PNL: „Sa nu vorbeasca ei acum de demisii”

Implicarea premierului Victor Ponta in dosarul „Turceni Rovinari” naste vii controverse intre cele doua mari puteri politice.

Daca social-democratii si aliatii lor continua sa-si manifeste sustinerea fata de Victor Ponta, desi acesta este acuzat de comiterea mai multor infractiuni, national-liberalii anunta ca este musai ca premierul sa-si dea demisia.

Rovana Plumb, ministrul Muncii, este unul dintre personajele care nu inteleg disperarea liberalilor de a-i cere demisia lui Victor Ponta inainte de a se dovedi ca acesta este cu adevarat nevinovat.

„Doamna Alina Gorghiu, in calitate de copresedinte al Partidului National Liberal, nu are de ce sa vorbeasca de demisiile altora in conditiile in care ea nu a lamurit implicarea sa in dosarul Turceni – Electrica. Doamna Gorghiu este ultima persoana care are legitimitatea sa vorbeasca acum. Oricum nu pare sa aiba intelegerea a ceea ce inseamna votul Parlamentului, in conditiile in care s-a aliat cu PDL, impotriva votului oamenilor, dar si votului acordat de Legislativ in 2012”, a fost mesajul transmis de Rovana Plumb.

Premierul Victor Ponta a fost instiintat, vineri, de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, ca este urmarit penal pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, complicitate la evaziune fiscala in forma continuata si spalarea banilor, fapte comise in perioada in care era avocat. De asemenea, Victor Ponta este cercetat penal pentru trei fapte de conflict de interese, infractiuni comise dupa ce ar fi devenit premier.

author avatar
Cristi Ionita
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger