AcasăNewsMinistrul liberal al Sanatatii ignora PSD-ul cand da cu barda in sistem

Ministrul liberal al Sanatatii ignora PSD-ul cand da cu barda in sistem

Ministrul Eugen Nicolaescu ia decizii de unul singur, fara a tine cont ca PNL nu guverneaza singur, ci in alianta cu PSD

Liberalul Eugen Nicolaescu anunta desfiintarea caselor judetene de asigurari de sanatate si a directiilor de sanatate publica judetene. Pesedistii habar nu au.

Ministrul Eugen Nicolaescu ia decizii de unul singur, fara a tine cont ca PNL nu guverneaza singur, ci in alianta cu PSD

Fara a se consulta cu colegii din USL, Nicolaescu a trantit noutatea, explicand cum CJAS-urile si DSP-urile mananca degeaba banii Ministerului Sanatatii. In plus, Nicolaescu sustine ca angajatii caselor si directiilor judetene puse pe faras (care urmeaza sa ramana fara loc de munca in viitorul apropiat) s-au remarcat doar prin birocratie.

Intentia ministrului liberal i-a luat prin surprindere pe pesedistii care au aflat ”din presa” planurile colegului de guvernare. Nici opozitia nu priveste cu ochi buni proiectul liui Nicolaescu, deputatul PPDD Tudor Ciuhodaru (medic de profesie) afirmand pe tema ca nu poti sa treci la o asemenea masura fara un studiu serios de impact, care sa prevada efectele desfiintarii caselor judetene de asigurari de sanatate.

author avatar
Simona Badulescu
149 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger