AcasăNewsMinistrul Lazaroiu ramane fanul legalizarii prostitutiei

Ministrul Lazaroiu ramane fanul legalizarii prostitutiei

Sebastian Lazaroiu vrea cat mai putine frustrari sexuale

Ajuns ministru, Sebastian Lazaroiu nu si-a pierdut interesul pentru legalizarea prostitutiei, chiar daca subiectul nu figureaza pe lista “prioritatilor” sale.

Sebastian Lazaroiu vrea cat mai putine frustrari sexuale - Foto: Radu BADOIU (Foto Union)

Tema il preocupa pe Lazaroiu inca de pe vremea cand era consilier prezidential. Convins ca frustrarile sexuale duc la cresterea gradului de agresivitate al semenilor nostri, el sustine ca unul dintre factorii care au favorizat Revolutia din 1989 a fost si „revolutia sexuala neimplinita” din cauza ipocriziei comuniste.

Ca urmare, atat in iesirile publice cat si in editoriale sale, Lazaroiu militeaza pentru legalizarea prostitutiei, demers sustinut, conform sondajelor, de mai mult de jumatate din populatia adulta a Romaniei. Legalizare necesara mai ales in zilele noastre, cand o parte dintre barbati nu-si vor putea intemeia o familie, iar “numarul mic de prostituate si fenomenul clandestin vor creste agresivitatea si violenta sexuala, dar si conflictele intre barbati generate de o partenera”.

 

author avatar
Simona Badulescu
1.008 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca Lazaroiu reuseste sa convinga cu acest proiect de lege aduce la buget peste 500.000.000 euro, exact sbventia la caldura si reduce la jumatate piata neagra prostitutiei.Iar Preasfintitul Daniel sa mearga pe ganirea economica laica pe care o are si sa nu puna bete in roate, mai ales ca in Romania interbelica conducatorii bisericii erau mult ma smeriti decat azi si acceptau legalizarea celei mai vechi meserii.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger