AcasăNewsMinistrul Justitiei: "Timpul va demonstra daca Alina Gorghiu are caderea morala sa...

Ministrul Justitiei: „Timpul va demonstra daca Alina Gorghiu are caderea morala sa vorbeasca de Ponta”

Se apropie momentul in care motiunea de cenzura depusa de PNL impotriva premierului Victor Ponta va fi dezbatuta in Parlament, iar luptele dintre cei implicati in poveste se ascut.

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei, s-a laudat ca „fac parte dintr-un guvern extrem de performant” si a afirmat ca „Victor Ponta trebuie sa ramana premier pentru ca lumea are mai multa incredere in el decat in momentul investirii si beneficiaza de prezumtia de nevinovatie pana in momentul in care magistratii vor da o solutie definitiva in cazul sau”.

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a cautat sa-l tacseze pe Cazanciuc spunand despre acesta ca „ar trebui sa plece acasa. Se pare ca singurul criteriu de selectie in PSD pentru a fi intr-o functie publica este acela de a fi urmarit penal sau condamnat intr-o anumita etapa procesuala. E jenant pentru un ministru de Justitie, indiferent de partidul care il sustine, sa aiba o asemenea pozitionare publica”.

Pana acum, insa, ultimul cuvant l-a avut tot Robert Cazanciuc. Ministrul Justitiei a afirmat, luni, ca „Doamna Gorghiu continua sa nu inteleaga ca se afla pe scaunul Bratienilor. Este alegerea liberalilor daca vor sa devina un partid de cancan. Timpul va demonstra daca doamna Gorghiu are caderea morala sa vorbeasca de Victor Ponta”.

author avatar
Cristi Ionita
153 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger