AcasăNewsMinistrul Justitiei ii raspunde presedintelui

Ministrul Justitiei ii raspunde presedintelui

La cateva ore, practic, de cand primul om in stat adusese in discutie faptul ca ministrul Justitiei l-ar evita, dar si ca nu a mers sa-i prezinte modificarile pe care intentiona sa le aduca legilor Justitiei, inainte de a le anunta public, Tudorel Toader i-a rapuns presedintelui. La TV.

Concret, ministrul da de inteles ca nu a interpretat spusele liderului de la Cotroceni ca pe un repros la adresa sa, confirmand ca nu l-a cautat pe seful statului niciodata. „Eu respect foarte mult institutia presedintelui Romaniei (…) Am vazut si eu declaratiile presedintelui chiar la adresa mea, ca ministru al Justitiei. (…) Continutul nu cred ca e un repros”, a subliniat in prima faza, seara trecuta, Tudorel Toader, prezent intr-o emisiune la Antena 3.

Toader a continuat spunand ca ar fi intentionat sa stea de vorba cu Iohannis, dar ca un anume lucru l-a oprit. „Ministrul Justitiei, institutional, poate dialoga cu presedintele republicii si va nu ascund ca oarecum era in intentia mea, cel putin in faza initiala a elaborarii proiectului. Dar din senin am auzit o declaratie in care spunea ca si-a pierdut increderea in ministrul Justitiei. Am luat partea buna, (…) aceea ca a avut increderea. Nu l-am cautat, e adevarat, niciodata, dar (…) nu inseamna a-l evita”, a replicat ministrul.

sursa foto: antena3.ro

273 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger