AcasăNewsMinistrul Justitiei ii ameninta pe liberali: "Veti raspunde penal!"

Ministrul Justitiei ii ameninta pe liberali: „Veti raspunde penal!”

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, i-a atacat in termeni duri pe rivalii de la Partidul National Liberal, dupa ce acestia i-au solicitat demisia premierului Victor Ponta.

Acuzat de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie de comiterea mai multor infractiuni, premierul Victor Ponta a anuntat ca nu este dispus sa renunte la functia de prim-ministru.

Liberalii au luat foc si au anuntat ca vor pune umarul la organizarea unor actiuni de strada. Raspunsul a venit prompt din partea ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc.

Acesta a anuntat ca: „Cei de la PNL ar trebui sa stie ca organizarea de manifestari politice ilegale poate atrage raspunderea penala”.

In plus, Cazanciuc sustine ca, „ca ministru al justitiei mi se pare inadmisibil si contrar practicilor democratice constitutionale ca PNL sa foloseasca un act de procedura al unui procuror pentru a cere demiterea unui guvern legitim si a crea instabilitate politica majora. Este impotriva tuturor angajamentelor asumate de Romania cu partenerii sai europeni si transatlantici ca PNL sa foloseasca justitia pentru a-si rezolva incapacitatea de a convinge populatia si membrii Parlamentului cu un program politic solid, coerent care sa ajute Romania si nicidecum sa o intoarca acolo unde se afla in anii 2009-2011″.

De altfel, si premierul Victor Ponta i-a amenintat pe liberali ca „pentru fiecare mie de persoane pe care o scoateti in strada, noi vom scoate 10.000 de oameni”.

author avatar
Cristi Ionita
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger