AcasăNewsMinistrul Justiţiei: E normal ca fetița din Mehedinţi să rămână în țară...

Ministrul Justiţiei: E normal ca fetița din Mehedinţi să rămână în țară până când este lămurită procedura

Ana Birchall, a declarat că fetiţa din Mehedinţi nu ar trebui, din punctul său de vedere, să părăsească România cu familia adoptivă până când nu sunt lămurite toate aspectele privind legalitatea procedurii.

Ana Birchall Sursa foto Twitter

„Regret şi mi-am cerut scuze pentru că am asistat la aşa ceva, nu e permis, nu voi tolera niciodată aşa ceva. E o anchetă în curs, de vineri s-a înregistrat un dosar penal in rem. Din punctul meu de vedere, asemenea gesturi, asemenea situaţii nu mi-aş dori să mai văd niciodată în România. Ne interesează ca Sorina să fie bine. Ca ministru al justiţiei, am făcut tot ce-i omenește posibil”, a afirmat ministrul.

Birchall a reiterat că nu vrea să se pronunțe până nu va avea rezultatele anchetei și a adăugat că până nu sunt lămurite toate aspectele privind legalitatea acestei situații, i se pare normal ca fetița să rămână în România.

Ea a precizat că a solicitat toate informațiile necesare pentru a descoperi dacă mai există astfel de cazuri. „Am solicitat procurorului general interimar să dispună toate măsurile legale care se impun într-o asemenea situație”, a completat Ana Birchall.

Amintim că săptămâna trecută o fetiță de opt ani care se afla în plasament la o familie din Baia de Aramă, județul Mehedinți, a fost luată de lângă cei care o creșteau cu mascații. Momentul în care autoritățile au intrat în casă și au luat fetiță a fost filmat de familia care a crescut-o, iar imaginile au stârnit indignare în spațiul public.

author avatar
Emanuela-Andreea Pană
112 afisari

1 COMENTARIU

  1. Mai ajungea asta ministru daca baese dadea filmul in care era prezentat micul dialog oral intre ea si prostanacul,cred ca era deja prim.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger