AcasăNewsMinistrul Justitiei, despre Kovesi: E probabil cel mai bun procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, despre Kovesi: E probabil cel mai bun procuror-sef al DNA

Alegand sa clarifice o data in plus o declaratie mai veche de-a sa, care a primit diferite interpretari, Raluca Pruna a spus, cu subiect si predicat, ca nu are „nimic” cu actualul procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie, dar a ales sa nu se pronunte inca in privinta prelungirii mandatului Laurei Codruta Kovesi in fruntea acestei institutii.

„Nu am nimic impotriva Codrutei Kovesi, ci dimpotriva, am spus, o repet- este probabil cel mai bun procuror sef al DNA de cand exista aceasta institutie”, a punctat, seara trecuta, ministrul Justitiei, la o emisiune difuzata de Digi24.

Raluca Pruna s-a ferit, insa, sa spuna clar daca va propune prelungirea mandatului acesteia in fruntea Directiei, avand in vedere ca in acest an mandatul de trei ani ai Laurei Kovesi in fruntea acestei institutii ajunge la final, existand, insa, posibilitatea ca acesta sa fie reinnoit. „Este prematur acum sa spun daca as avea sau nu ceva impotriva prelungirii mandatului doamnei Kovesi. (….) Doamna procuror Codruta Kovesi este cel mai bun procuror-sef pe care l-a avut DNA. Si asta o spun nu eu, o spun statisticile (…) o spun rapoartele de progres ale Comisiei Europene in cadrul Mecanismului de  Verificare si Cooperare”, a subliniat ministrul.

foto: gov.ro

143 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger