AcasăNewsMinistrul interimar al justitiei: Moartea Ramonei Bulcu, o veste tragica

Ministrul interimar al justitiei: Moartea Ramonei Bulcu, o veste tragica

Anuntul sfarsitului fulgerator al procurorului care s-a ocupat, la un moment dat, de comunicarea la nivelul Parchetului General a iscat o unda de soc in randul celor care au cunoscut-o pe Ramona Bulcu.

Mesajului transmis de colegii din Parchetul General si adresat familiei procurorului care a parasit aceasta lume chiar in Vinerea Mare i se adauga si cel al vicepremierului Ana Birchall, social-democrata care a preluat, recent, interimatul in fruntea Ministerului Justitiei.

Birchall a transmis condoleante rudelor greu incercate ale procurorului Bulcu prin intermediul unui mesaj pe Facebook. „Moartea Ramonei Daniela BULCU, fost purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, este o veste tragica. Adresez cele mai sincere condoleante familiei sale, care se afla acum intr-un moment de grea incercare. Totodata, asiguram familia de intreg sprijinul nostru!”, transmite, intre altele, oficialul guvernamental.

In varsta de 53 de ani, Bulcu a murit dupa ce a cazut de la unul dintre etajele sediului Parchetului General, televiziunile de stiri anuntand ca procurorul ar fi ales sa isi puna capat vietii. Cazul se afla in atentia oamenilor legii.

sursa foto: facebook.com/birchallana

484 afisari

1 COMENTARIU

  1. La ce ne puteam astepta de la Burcel cand ea a fost pe post de ,,suflatoare” din ,,clarinet” uman intr – un clip pe net , acum 10 ani si a primit sute de mii de vizionari , pentru indarjirea cu care isi umfla oasele in clarinet, ca e numai oase, dar a mers mai departe , desi in dosarul de cadre aceasta piesa grea , clipul , a rams si ea a devenit posesoarea unei averi pe care nu o poate justifica ca toti baronii ciumei rosii. Referitor la ,,moartea ” procuroarei , sa nu fie ca in cazul Pontas. Sa traga o concluzie clasa procurorilor plini de bani si de pensii uriase servind un stat comunist reciclat , impotriva romanilor, ca nu isi vor putea afirma valoarea decat la ordin si daca , nu , ,,,,,aterizari fortate….. Cine intra in ciuma rosie are o viata foarte periculoasa. De intrat intri dar de iesit , se poate intr- un singur fel….

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger