AcasăNewsMinistrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, la preluarea portofoliului: "Prioritatea zero: examenele...

Ministrul interimar al Educatiei, Liviu Pop, la preluarea portofoliului: „Prioritatea zero: examenele nationale si BAC-ul”

Liviu Pop a preluat, miercuri dimineata, mandatul de ministru interimar al Educatiei dupa demisia lui Ioan Mang. Pop a declarat ca, in timpul mandatului sau, prioritatea zero o reprezinta examenele nationale si Bacalaureatul.

„Doresc sa-i transmit mult succes in activitatea grea e care o are de indeplinit in aceasta perioada”, i-a urat Mang ministrului interimar al Educatiei.

„Vreau sa va asigur ca in perioada foarte scurta in care am fost mandatat sa conduc acest minister prioritatea zero este cea legata de examenele nationale si cel de Bacalaureat. Termenele sunt foarte scurte, unele dintre ele intarziate. Nu vreau sa caut vinovatii care au dus la aceasta intarziere, vreau ca de astazi pana la finalizarea examenelor toate sa se desfasoare legal, corect si in termen”, a precizat Pop.

Acesta a adaugat ca va avea intalniri, zilele urmatoare, cu toti ministrii Educatiei din acest an scolar, pentru a discuta despre situatia invatamantului universitar. „In ceea ce priveste invatamantul universitar, prioritatile pe acest mandat le voi stabili luni dupa intalnirea cu toti cei trei ministri ai Educatiei din acest an scolar, pentru a vedea care sunt directiile in cadrul invatamantului universitar”, a mai spus Pop.

Ioan Mang a demisionat marti, la cateva zile dupa ce a fost acuzat de plagiat.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger