AcasăNewsMinistrul Ilie, dispus sa faca pasul in lateral

Ministrul Ilie, dispus sa faca pasul in lateral

 

Chiar daca in cazul cererii DNA formulate pe numele sau, senatorii au respins avizul privind inceperea urmaririi penale, ministrul ALDE pentru Relatia cu Parlamentul nu exclude categoric varianta de a paraseasi echipa guvernamentala.

Incepand, insa, prin a spune ca decizia va fi luata dupa ce Calin Popescu Tariceanu, liderul Aliantei,  revine in tara, adica in aceasta seara, Viorel Ilie a raspuns simplu: „desigur”, in momentul in care a fost intrebat daca e dispus sa renunte la mandat.

Intrebarea a venit ca urmare a faptului ca s-a vehiculat ca numele ministurlui s-ar afla pe lista „remaniabililor”, procedura ce ar urma sa se transeze joi, cand vor avea loc sedinte la PSD si la Coalitie.

author avatar
Cristina Stefan
56 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger