AcasăNewsMinistrul Grapini promoveaza turismul intr-un mod AGRESIV! Scoate o brosurica!

Ministrul Grapini promoveaza turismul intr-un mod AGRESIV! Scoate o brosurica!

Decizie. Maria Grapini vrea sa exporte Martisorul

Ministrul Turismului, Maria Grapini, a avertizat ca e hotarata sa promoveze agresiv turismul. Ea a anuntat ca, in acest scop, va scoate o brosura despre „Legenda Martisorului”.

Decizie. Maria Grapini vrea sa exporte Martisorul

Grapini sustine ca romanii au importat o serie de obiceiuri, dar nu au exportat nicio traditie autohtona. „Vreau sa identificam si sa revigoram aceste traditii autentice. <Legenda romaneasca a Martisorului> va fi tiparita (si distribuita calatorilor la Aeroportul Henri Coanda – n.r.), iar comanda pentru firul de martisor din lana naturala este in lucru la Craiova”, a precizat Grapini, subliniind ca vrea sa promoveze mai agresiv turismul. Ministrul a spus ca in toamna va organiza o intalnire cu parteneri straini, pentru a promova Delta Dunarii. „Fac evenimentul in Romania, aduc Asociatia EcoTurism din Delta Dunarii, sa arate ce avem noi ca unicat in lume”, a spus Grapini.

author avatar
Arpad Dobre
277 afisari

1 COMENTARIU

  1. Daca te uiti cu atentie pe mana cui a ajuns turismul romanesc , iti vine sa-ti dai palme! In loc sa fi promovat o persoana din fenomen , a ajuns la turism aceasta doamna care o are cu turismul mai tare ca nuca in perete! Ce mi-era cu blonda de dinainte dar cu ” monumentala ” asta de acum , am pus-o ! Sa vezi turisti straini , gramada , de Martisor! Dar mai bine scoteai o brosura cu Dragobetele ca se vede de la o posta ca te calca vaca doamna ,cu Valentine’s Day! In loc sa decretam turismul o prioritate nationala , sa dam de lucru la miile de disponibilizati pe care Pontanacul ii scoate constant , noi stagnam cu persoane care , in legislatura trecuta se declarau contra impozitului forfetar dar acum ar fi in stare sa-l promoveze si in aerul pe care il respira! Halal de IMM-uri si de Turism ! Putem sa le punem cruce cu aceasta Grapini ! Ce s-o mai pui p-asta sa faca programe structurale si de dezvoltare pe perioade medii sau lungi ! Este zero barat ! Numita politic! Hai ca vine Martisorul si poate primesti d-na un martisor ca un cartonas rosu !Du-teeeeeeee .

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger