AcasăNewsMinistrul Energiei lamureste: ELCEN va continua furnizarea agentului termic

Ministrul Energiei lamureste: ELCEN va continua furnizarea agentului termic

Andrei Gerea

Bucurestenii bransati la sistemul centralizat de alimentare cu apa si caldura nu ar mai avea de ce sa se nelinisteasca la gandul ca, in mijloc de noiembrie, risca sa aiba la robinete doar apa rece si caloriferele la fel de reci. Cel putin asa se intelege din ce a precizat, in aceasta dupa-amiaza, reprezentantul Guvernului interimar responsabil cu Energia.

Andrei Gerea

Desi criticat de presedintele Consiliului de Administratie al Regiei, in urma cu doar cateva ore, si in conditiile in care existau temeri ca RADET ar putea opri furnizarea apei calde si a caldurii, peste doar cateva zile, in Capitala, ministrul Gerea a facut, in urma cu scurta vreme, un anunt menit sa le asigure linistea locuitorilor Bucurestilor.

Si anume, seful interimar de la Ministerul Energiei a lamurit, la finele unei sedinte de urgenta de la Minister, ca ELCEN-ul nu va intrerupe furnizarea agentului termic. Mai precis, Gerea a explicat ca „ELCEN va continua furnizarea agentului termic. (…) Va aduce (…) apa calda si caldura la poarta RADET”.

Nu in ultimul rand, ministrul a cerut demisia lui Gabriel Dumitrascu, seful RADET.

95 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger