AcasăNewsMinistrul Educației Sorin Cîmpeanu n-a îndrăznit să-și arate mușchii. A lăsat cămașa...

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu n-a îndrăznit să-și arate mușchii. A lăsat cămașa pe el și a deschis „fereastra pentru vaccinare” (VIDEO)

Sorin CimpeanuMinistrul Educației Sorin Cîmpeanu n-a îndrăznit să-și arate mușchii. A lăsat cămașa pe el și a deschis „fereastra pentru vaccinare” (VIDEO) / captură video

Oficialii români vin rând pe rând să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Miercuri a fost rândul ministrului Educației Sorin Cîmpeanu, care s-a imunizat la Spitalul Militar din Capitală.

În timp ce alți demnitari au ales să se prezinte la vaccin în haine cu mânecă scurtă, Cîmpeanu şi-a tăiat pur şi simplu o bucată de cămaşă pentru a putea fi vaccinat.

Cămașa avea pe brațul stâng un fel de petic prins cu scai, care să permită un acces rapid la braț, fără a mai fi nevoie ca ministrul să o dezbrace.

„Cămașa dvs. seamănă cu matricolele noastre din liceu, cu arici!”, i-a spus asistenta medicală care l-a „înțepat” pe Sorin Cîmpeanu.

Sorin Cîmpeanu, ținta ironiilor

Ministrul a explicat că și-a comandat special cămașa cu „fereastră” pe umăr pentru vaccinare.

Sorin Cîmpeanu a mărturisit că are piesa vestimentară de mai mult timp, fiind nevoit să facă mai multe vaccinuri pentru boli rare, deoarece în trecut a călătorit în câteva state exotice.

Momentul a fost surprins de camerele de filmare și fac deliciul internaților pe rețelele de socializare. „Doamne fereste! Mai bine vedeam tatuajele decat buzunarul ala!”, a scris un utilizator. Altcineva a scris: „Nu are mușchiul lucrat si ii este jenă”.

„Ai de capul meu ăștia vad ca au probleme grave. Vreau și eu o bluza așa când ma duc sa mă vaccinez. De unde a luat-o? Sa pregătit că știe ca vor mai fii și poate nu vrea sa își arate mușchii ca și ceilalți.”, „Nu vrea să i se vadă tatuajele”, „Asta e fost PSDist. Probabil avea ceva tatuaje cu sirene si love Veorica”, sunt doar câteva comentarii ale internauților care au urmărit momentul vaccinării lui Cîmpeanu.

author avatar
Andreea Vlad
523 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ca orice domeniu de activitate , si vestimentatia trebuie sa se adapteze cerintelor si provocarilor , aparute in permanenta .
    Un detaliu interesant si binevenit ,

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger