AcasăNewsMinistrul Educației: „Recomandăm purtarea măștii de protecție de către cadrele didactice”/Ce a...

Ministrul Educației: „Recomandăm purtarea măștii de protecție de către cadrele didactice”/Ce a mai anunțat Deca înainte de reînceperea școlii

În contextul în care în ultimele săptămâni veștile venite de la medici au fost tot mai îngrijorătoare, când vine vorba de numărul mare de cazuri de infecții respiratorii – inclusiv de gripă- apărute, nu sunt puțini părinții care se întreabă ce se va întâmpla în privința redeschiderii școlilor.

Ministrul Educației, Ligia Deca, a ieșit joi dupa-amiază în fața presei, alături de Alexandru Rafila, la sediul Ministerului Sănătății, și a făcut o serie de precizări.

Cum școala urmează să înceapă luni, după vacanța de iarnă a elevilor, ministrul Educației a anunțat că „procesul educațional va reîncepe începând cu 9 ianuarie”.

„Nu încurajăm în niciun fel neparticiparea la cursuri”, a spus Deca, în conferința de presă.
Oficialul a mai declarat că e nevoie ca accentul să cadă pe prevenție. S-a vorbit despre un triaj zilnic, în primul rând acasă, de către părinți, dar și în școli și în grădinițe.

Recomandăm purtarea măștii de protecție de către cadrele didactice și, de ce nu, de către elevi”, a spus șefa de la Ministerul Educației.

Aceasta a adus în discuție și importanța respectării măsurilor de igienă, dar și recomandarea ca încăperile să fie aerisite periodic, în pauzele dintre cursuri. „În cazul în care copiii manifestă simptome respiratorii, recomandăm părinților (…) consultarea medicului de familie, pentru a stabili indicațiile terapeutice, izolarea la domiciliu”, a mai spus ministrul Deca.

author avatar
Andrei Coman
416 afisari

23 COMENTARII

  1. De ce sa se poarte aceste carpe la gura ,garanteaza stimabila ca sunt eficiente contra virusilor ca pe prospect scrie nu,poate doar ca sa nu isi msi oxigeneze ssracii oamenii creierul ca doar asta face isi inhaleaza expiratia.Sa se poarte in ministere si la cotroceni ca su si bani sa cumpere carpe.

    • Imputita asta cu hartii false o face pe smechera. O sluga devotata lui Joha.
      Cica a studiat la facultatea de vest, a ”facut” Universitatea maritima de navigatie Constanta ( o scoala extrem de grea ptr un novice care habar nu are de nave), un master tot acolo, un doctorat, a fost profersor, a facut si SNSPA, a urmat o groaza de cursuri si mai mult in aceasta perioada a si muncit.
      Are varsta de 40 de ani. Cand o fi dormit????
      Este fix o mizerie. Ia intrebati-o ceva simplu : ”ce este drum adevarat? ori drum giro si care este diferenta intre ele.” Chestii simple de care habar nu are. Diploma primita prin posta.
      MUISTO!

    • ”Recomandăm purtarea măștii de protecție de către cadrele didactice””
      Sa ma lingi in pi zda!

  2. tuta cand vorbea isi scotea masca si cand tacea o punea la loc , este min educatiei , ptiuuuu !

  3. ”„Recomandăm purtarea măștii de protecție de către cadrele didactice””
    Pastele ma-tii de sluga a lui Werner de faceai plecaciuni ca te-a numit ministru. Sa porti tu carpe pe fata, jigodie.

    • Ce cauta gunoiera asta pe post de ministru? Pai nu se ocupa ea de Romania Educata. Mars jigodie la Werner si fa Romania Educata. Mortii ma-tii!

  4. I-auzi,i-auzi!Tanti Deca,dodeca,dodecapende,hecto,kilo si ce mai vrei,crezi ca daca tu ti-ai spanzurat bucata aia de zdreanta la bot,gata ii prostesti pe toti?!”,Recomandati”?Adica impuneti,in limbajul vostru.Sictir,fa!Mai au protejatii lui Arahat stocuri de botnite ,nevandute??Sau Tataroaica fostului ministru al sanatatii??De ce nu le dati ,gratuit,participantilor la sistemul educational ,daca nu puteti dormi de grija acestora? Tot ce faceti este sa induceti panica,in sufletele mai slabe, spre binele vostru al banditilor,raspandaci de zvonuri false si impletarea lor.AJUNGE!!!LA BULAU ,PE VIATA ,CRIMINALILOR PROFITORI!!

  5. Hai, bai cobailor, despre voi e vorba in mesajul lui prafila, ca doar nu va asteptati ca ne-vaxxinati in cap sa o faca !! Rapid, cu maskarada pe mekla toata ziua si toata noaptea, poate dati coltul mult mai repede decat era prevazut in Sarada Plandemiei 2020-2022 !! H aha ha 🙂 E clar ce de acum incolo scapa numai care poate, restul toti vor invata sa manance zilnic tone de banane 🙂

    • Cica-i lesbianca. Adica este linsa in pi zda si linge si ea alte pi zde. Probabil linge pi zda lu” Carmen Joha Traducatoarea!

  6. DEA DUMNEZEU SA TI SE UMPLE GURA SI NARILE CU VATA LA POMPE FUNEBRE! SI TUTUROR CELOR CRETINI CA TINE, SPAGUITI SI IUBITORI DE PARANDARAT! IDIOATA SI SCLAVA PROASTA! MINISTRA CURULUI…OI FI BETIVA, DECA?

  7. Deca tata masca sa porti tu. Poti sa-ti pui si la pi zda si la c ur.
    Pai fu tuti mortii ma-tii de zdreanta daca-ti dau doi pumni in cap uiti ca lingi p izda si vei cauta p uli!

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger