AcasăNewsMinistrul Educatiei, despre procentul de promovabilitate la BAC, in acest an: "Nu...

Ministrul Educatiei, despre procentul de promovabilitate la BAC, in acest an: „Nu poate fi ceva spectaculos”

Ministrul Adrian Curaj promite ca va rezolva rapid problema doctoratelor plagiate - domeniu in care Victor Ponta este lider incontestabil

Adrian Curaj a facut o declaratie surprinzatoare pentru multi, dar cat se poate de trista, per ansamblu, cand vine vorba despre felul in care la nivelul unui inalt oficialil din Educatie este perceput nivelul de pregatire al unor elevi care ajung sa dea piept cu ‘examenul maturitatii’.

Invitat in cadrul unei emisiuni difuzate duminica la Pro TV, oficialul aflat in fruntea MinisteruluI Educatiei a lasat sa se inteleaga faptul ca nu se asteapta la rezultate prea grozave, in ceea ce priveste examenul de Bacalaureat din acest an. Intrebat in privinta procentului de promovabilitate pe care il estimeaza in privinta BAC-ului din 2016, ministrul Curaj a dat urmatorul raspuns: „Nu poate fi ceva spectaculos, pentru ca rezultatul Bacalaureatului de anul acesta este rezultatul efectiv a ceea ce s-a intamplat in ultimii patru ani, cel putin, in pregatirea elevilor. Ma astept sa fie transparent”.

Urmare a acestei concluzii, intrebat si cine anume considera ca este, concret, vinovat de aceasta situatie, ministrul a dat urmatorul raspuns: „noi in ansambu”.

Va reamintim ca la simularea probelor acestui examen, de la inceputul lui 2016, rezultatele nu au fost deloc bune, procentul de promovabilitate fiind cu putin sub 40%.

sursa foto: gov.ro

126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger